Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Лях Ігор Валерійович

Дата: 27.09.2024 15:32
Кількість переглядів: 23

Лях Ігор Валерійович

(25.04.1997 – 01.12.2023)

Ігор Валерійович народився 25 квітня 1997 року в селі Бутенки Полтавської області, проживав там разом із бабусею. У 2012 році закінчив 9 класів Бутенківської загальноосвітньої школи № 2 І-ІІ ступенів. Після закінчення школи переїхав проживати в селище Павлиш до своєї матері.

Згодом переїхав у місто Київ, де працював будівельником. У 2017 році познайомився зі своєю майбутньою дружиною, того ж року вони одружилися і переїхали до селища Павлиш, де згодом в них народилося троє дітей – доньки Валерія та Софія та син Олександр. Але сімейне життя не склалося і Ігор знову їде до Києва працювати. Вже зі своєю цивільною дружиною він потім переїхав до села Вишнівці, де і проживав останнім часом.

Далі Ігор працює охоронником на Кременчуцькому сталеливарному заводі. За цей час зарекомендував себе, як чесний, відповідальний працівник, який завжди готовий прийти на допомогу, підставити своє плече товаришам. Через деякий час Ігор вирішує змінити роботу та влаштовується на елеватор у Павлиші, щоб бути ближче до родини. За рік роботи на елеваторі розуміє, що хоче стати на захист своєї держави, коли в ній йде кровопролитна боротьба за територіальну цілісність та розпочинає службу в ЗСУ 6 липня 2023 року.

Він багато ще б міг зробити для своєї родини та близьких людей. Але жорстока війна нещадно відбирає плани на майбутнє.

1 грудня 2023 року в районі населених пунктів Синьківка-Лиман Перший Купянського району Харківської області, виконуючи бойові завдання, пов’язані із захистом Батьківщини, загинув командир відділення-командир машини 1 механізваного відділення 3 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальону військової частини А4576, солдат Лях Ігор Валерійович

Він був чуйним, щирим, відвертим, дружелюбним, завжди усміхненим, любив риболовлю та музику.

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень