Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кохно Олександр Олександрович

Дата: 27.09.2024 15:27
Кількість переглядів: 27

Кохно Олександр Олександрович

(11.05.1992 - 07.08.2024)

Народився 11 травня 1992 року в селищі Павлиш.

З 1999 по 2007 рік навчався в Павлиській загальноосвітній школі I-III ступенів. Після закінчення школи вступив до Кіровоградського музичного училища за спеціальністю «Музичне мистецтво», де здобув кваліфікацію викладача початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

Олександр був спокійним, врівноваженим, розсудливим, дисциплінованим та цілеспрямованим. Після закінчення навчання працював в товаристві «Верес». Звідки у жовтні 2016 року був призваний на строкову військову службу.

Під час проходження військової служби зарекомендував себе виключно з позитивного боку як розумний, ініціативний, дисциплінований, вмілий військовослужбовець. Долучався до несення служби у складі варт з посиленим пропускним режимом, в тому числі на об’єктах Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

У 2017 році Олександр підписав контракт і продовжує службу в Збройних Силах України, де 24 лютого 2022 року його застає повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України. Будучи вірним військовій присязі на вірність українському народу, захисник мужньо виконував свій військовий обов’язок відстоюючи свободу та незалежність батьківщини. Службу проходив на посаді механіка-водія 3 відділення 3 взводу 1 розвідувальної роти військової частини 1445.

Під час несення служби та захисту країни, неодноразово був нагороджений подяками та грамотами за сумлінне виконання військового обов’язку, професіоналізм і самовідданість, проявленні під час виконання завдань із забезпечення національної безпеки і оборони та території Донецької області.

7 серпня 2024 року, в районі населеного пункту Піски-Радьківські, Ізюмського району, Харківської області, під час виконання службових обов’язків Олександр відійшов у вічність.

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень