Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Щербина Микола Іванович

Дата: 27.09.2024 15:26
Кількість переглядів: 21

Щербина Микола Іванович

(02.10.1974 – 31.10.2023)

Народився Микола Іванович Щербина 2 жовтня 1974 року в селищі Павлиш. Навчався в Павлиській школі. Після закінчення школи поступив навчатися на електрика, у місто Кременчук. Далі проходив службу в армії у місті Кривий Ріг, у внутрішніх військах. Після армії зустрів свою кохану дружину Ольгу, з якою вони створили міцну і дружню сім’ю, народили та виховали сина – Максима.

Здобувши професію електрика, працює за спеціальністю, спочатку в колгоспі, потім на Онуфріївському РЕМі. Далі продовжує працювати електриком на Крюківському сталеливарному заводі, де згодом за власною ініціативою висадив сад і виноградник та доглядав за ними. Тепер фруктові дерева та лози винограду залишаться, як пам'ять перед колегами та друзями. Молоді дерева будуть рости, як незабутній й добрий слід, як символ життя. Микола Іванович був товариським, добрим, щирим, відповідальним, турботливим. Захоплювався рибалкою, любив збирати гриби, займався армреслінгом, завжди був енергійним, його знали, як доброго господаря. Як і багато чоловіків, Микола мав свої плани на щасливе й мирне життя, цікаву роботу, любив та турбувався про свою родину.

Та у зв’язку з повномасштабним вторгненням, доля розпорядилася інакше…До лав ЗСУ Микола Іванович був мобілізований 7 лютого 2023 року, служив в 21 окремій механізованій бригаді. Бойові завдання виконував на Донеччині, бувши мужнім воїном та вірним побратимом. А 31 жовтня 2023 року у ході виконання бойового завдання біля н.п. Терни Донецької області, загинув водій 1-ї гармати 2-го самохідного артилерійського взводу 1-ї самохідної артилерійської батареї 1-го самохідного артилерійського дивізіону військової частини А 4689, солдат Щербина Микола Іванович.

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень