Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сніговий Сергій Афанасійович

Дата: 27.09.2024 15:25
Кількість переглядів: 22

Сніговий Сергій Афанасійович

(25.01.1970 - 06.08.2024)

Народився 25 січня 1970 року, в селищі Павлиш. Тут пройшло його дитинство та юність, навчання у місцевій школі. З дитинства цікавився літературою, любив читати книги, любив грати в футбол, згодом навіть грав у складі місцевої футбольної команди «Колос».

З 1988 по 1990 роки проходив строкову військову службу. Після закінчення терміну військової служби, повертається до рідного селища та працює в місцевому колгоспі, з якого його направляють на навчання в Кіровоградський сільськогосподарський технікум, де Сергій здобуває професію механіка.

В 1997 році повертається в селище і починає працювати в товаристві з обмеженою відповідальністю «Верес» - вантажником. Серед колег по роботі користувався повагою, був гарним працівником, товариським, свої обов’язки виконував добросовісно та з відповідальністю.

З 2014 по 2015 рік захищав Україну в зоні проведення АТО на посаді оператора ПЗРК, зі зброєю в руках мужньо боронив землю від ненависного ворога.

Повернувшись до цивільного життя, знову їде працювати до товариства «Верес». В листопаді 2023 року був мобілізований до Збройних Сил України, за станом здоров’я безпосередньої участі в боях не брав, проходив службу на посаді командира 2 відділення взводу управління 3 зенітно-кулеметної роти 644 зенітно-кулеметного батальйону військової частини А4923.

Сергій, як і всі чоловіки мав свої плани на майбутнє, міг би зробити ще багато добрих справ, але не судилося…. На його долю випало не легке випробування – тяжка хвороба. Він до останнього подиху боровся за життя, та на жаль хвороба виявилася сильнішою, 6 серпня 2024 року – захисник помер.

У пам’яті всіх, хто знав Сергія, він завжди буде сильним, мудрим, щирим, вірним сином України та справжнім патріотом рідного краю, який мужньо виконав свій військовий обов’язок.

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень