Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Більчич Віктор Юрійович

Дата: 27.09.2024 15:20
Кількість переглядів: 17

Більчич  Віктор Юрійович

(27.12.1991 -  08.08.2023)

8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Роботине Запорізької області загинув командир бойової машини – командир 1 відділення 1 механізованого взводу 5 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А4674, молодший сержант Більчич Віктор Юрійович.

Народився Віктор 27 грудня 1991 року в селищі Павлиш. Після навчання в Павлиській школі ім. В. О. Сухомлинського вступив до Кременчуцького професійно-технічного училища №26, здобув професію слюсаря-ремонтника.

Працював спочатку на Кременчуцькому вагонобудівному заводі, згодом — на різних сільгосппідприємствах у селищі Павлиш.

У перший же день повномасштабної війни він пішов у другий відділ ТЦК та СП (військкомат) і був зарахований у ряди ТРО. Проходив службу в роті охорони. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення окупаційних російських військ в Україну, Віктор працював водієм у ТОВ “Верес”. Молодий, енергійний, сміливий – таким запам’ятають Віктора усі, хто його знав, таким назавжди він залишиться в наших серцях.

А ще зовсім нещодавно, у 2021 році він був ровесником нашої держави і в ювілейний День Незалежності представляв кращу молодь Онуфріївської громади, але війна забирає найкращих....

Вічна та світла пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень