Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рябикин Олег Миколайович

Дата: 27.09.2024 15:04
Кількість переглядів: 16

Рябикин Олег Миколайович

(08.03.1975 – 24.11.2023)

Народився Олег Миколайович Рябикин 8 березня 1975 року в селі Деріївка. Тут пройшло його дитинство та юність, навчання у місцевій школі. Після закінчення 9 класів, пішов працювати різноробочим в колгосп, мав любов до тварин та рідної землі.

Згодом працював рибалкою у приватному підприємстві. У 1997 році створив сім’ю, в якій народилося двоє дітей.

З 2015 по 2016 рік захищав Україну в зоні проведення АТО, зі зброєю в руках мужньо боронив землю від ненависного ворога.

Повернувшись до цивільного життя, працював у комунальному підприємстві «Придніпров’я».

До лав ЗСУ був мобілізований 17 червня 2022 року, проходив службу у 124-тій окремій бригаді територіальної оборони у Херсонській області.

Як і всі чоловіки мав плани на життя, був підтримкою для своїх близьких. Але вже як другий рік поспіль жорстока війна забирає вірних синів України.

24 листопада 2023 року під час виконання бойових завдань, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування військової агресії російської федерації, у результаті мінометного обстрілу противником на лівому березі р. Дніпро, поблизу міста Херсон героїчно загинув військовослужбовець військової частини А 7360 солдат Рябикин Олег Миколайович.

Наш захисник по життю був позитивним, товариським, енергійним, добрим та життєрадісним, він довів, що любив свій народ, свою країну, не жалкуючи себе, виконував поставлені бойові завдання, віддавши найцінніше, що є у людини – життя.

Вічна та світла пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень