Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кубанов Павло Вікторович

Дата: 27.09.2024 14:56
Кількість переглядів: 14

Кубанов Павло Вікторович

(10.02.1971 – 27.06.2023)

Народився Павло Вікторович 10 лютого 1971 року в селі Камбурліївка.

З 1978 по 1986 рік навчався в Камбурліївській середній школі.

З 1986 року по 1990 рік здобував професію зоотехніка в Олександрійському сільськогосподарському технікумі.

З 1990 по 1992 рік проходив строкову службу в армії, в прикордонних військах (окремий загін прикордонного контролю «Москва» КДБ СРСР).

Після закінчення служби повернувся в рідне село, до батьківської хати. З цього часу почалась трудова діяльність Павла Вікторовича, працював він в колгоспі трактористом до 1996 року.

Одружився у 1995 році. Деякий час (з 1996 по 2001 рік) проживав з дружиною Наталією та донечкою  у Світловодському районі, в селі Захарівка, де також працював трактористом у місцевому колгоспі.

У роботі проявляв себе відповідальним працівником, який завжди вислухає, підтримає та дасть пораду.

Та перш за все, Павло був люблячим чоловіком,турботливим батьком та чуйним дідусем, щирим другом, гарним сусідом. Завжди приходив на допомогу людям.

З 2001 року родина повернулась на постійне місце проживання у Камбурліївку.

Разом із дружиною, Наталією Володимирівною, вони побудували міцну сім’ю, виховали доньку Дарію, дочекалися онучку Вікторію.

Великою відрадою у житті Павла Вікторовича були домашнє господарство, сад, городництво. Весь свій вільний час та тепло своєї душі присвячував він домашнім справам.

05 квітня 2023 року Павло Вікторович, отримавши повістку, пішов захищати Україну від російського агресора. Після місячного перебування в навчальному таборі в Компаніївці, почались бойові будні в Донецькій області.

27 червня 2023 року під час виконання бойового завдання із Захисту Батьківщини, старший стрілець-оператор 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А4279 Павло Кубанов отримав поранення і травмування, несумісні з життям. Помер захисник у воєнному шпиталі м. Дружківка Краматорського району Донецької області.

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень