Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Калачник Сергій Миколайович

Дата: 27.09.2024 14:35
Кількість переглядів: 24

Калачник Сергій Миколайович

(14.08.1971 – 12.05.2023)

Народився 14 серпня 1971 року в місті Інгулець Дніпропетровської області, в шахтарській родині, де і пройшло його дитинство.

Навчався на зварювальника в Кременчуцькому професійно-технічному училищі №29. Після закінчення навчання познайомився зі своєю майбутньою дружиною, жителькою села Успенка, Тетяною Іванівною. Через півроку вони одружилися. Молода родина оселилася в Успенці. Працював спочатку в колгоспі, а згодом - на Крюківському вагонобудівному заводі, у корпусі пасажирського вагонобудування.

Сергій разом з дружиною збудували у селі свій будинок, виховали сина та доньку – Олега і Яну. Сергій Миколайович старався для своєї сім’ї, сам і будував, і майстрував, в нього були золоті руки. Будучи гарним господарем, людиною з великим серцем, завжди умів підтримати рідних, близьких та друзів словом і ділом.

Коли на Україну напав ворог у 2014 році, Сергій Калачник став на захист України. Більше року перебував у зоні АТО.

14 березня 2022 року був мобілізований до Збройних сил України. Безстрашний та мужній воїн, надійний друг, людина слова, приклад незламності та міцності духу.

Стрілець-помічник гранатометника взводу вогневої підтримки, солдат Калачник Сергій Миколайович, відданий військовій присязі, виконуючи бойове завдання у складі мобільної вогневої групи, загинув 12 травня 2023 року неподалік населеного пункту Садове Херсонського району Херсонської області.

Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо голови перед пам’яттю земляка!

Світла та вічна пам’ять Герою…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень