Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Персіянов Руслан Євгенійович

Дата: 27.09.2024 14:14
Кількість переглядів: 14

Персіянов Руслан Євгенійович

(13.05.1984 – 04.12.2023)

Народився Руслан 13 травня 1984 року в селі Гайове Козельщанського району Полтавської області. Зростав у багатодітній родині разом із п’ятьма сестрами.

У 1987 році переїздить з батьками до села Мар’ївка Онуфріївського району Кіровоградської області. У 1992 році йде до першого класу місцевої школи, де здобув загальну середню освіту. Після закінчення школи у 2000 році, залишається в селі та стає робітником місцевої тваринницької ферми. У 2010 році продовжує свій трудовий шлях у сільському господарстві на конярському заводі міста Кременчук. Потім працює на будівництві, далі на підприємстві вирощування овочів у селі Велика Багачка Миргородського району Полтавської області. Протягом кількох останніх місяців цивільного життя працював різноробом у селі Піщане Кременчуцького району Полтавської області. Однак широкомасштабна атака кривавого російського загарбника змінила задуми та плани.

31 січня 2023 року Руслан Персіянов був мобілізований до лав Збройних Сил України. Майже рік Воїн хоробро та відповідально виконував бойові завдання, боронячи всіх нас від жорстокого ворога. Проте у грудні 2023 року він припинив виходити на зв’язок із тими, хто хвилювався та чекав удома. Родина отримала страшну звістку: Руслан зник безвісти. Ні на мить близькі люди не втрачали надію на те, що захисник живий, його обов’язково вдасться розшукати серед поранених або полонених.

На жаль, дива не сталося. У березні 2024 року всі сподівання обірвалися, коли з’ясувалося, що ще тоді, 04 грудня 2023 року, стрілець-снайпер 3-го відділення 1-го механізованого взводу 7-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону військової частини А 4689, солдат Персіянов Руслан Євгенійович загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Терни Донецької області.

Світла пам’ять і довічна пошана українському Воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень