Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Колісник Василь Григорович

Дата: 27.09.2024 13:36
Кількість переглядів: 25

Колісник Василь Григорович

(27.11.1967 – лютий 2023)

Він вважався безвісти зниклим з квітня 2022 року. У листопаді стало відомо, що військовий перебуває у полоні. Його тіло повернули під час обміну в лютому 2023 року.

Василь Колісник народився 27 листопада 1967 року в с. Василівці. Навчався в місцевій восьмирічній школі й машинобудівному технікумі в Кременчуці. Працював на Кременчуцькому заводі дорожніх машин в ливарному цеху. З 1986 по 1988 роки проходив строкову військову службу в Німеччині.

У березні 2022 року Василь Колісник пішов захищати Україну у складі Збройних Сил. Брав участь в обороні Слов’янська Донецької області, воював у Попасній на Луганщині. Після чергового масованого обстрілу зв’язок з ним обірвався. З 21 квітня 2022 року Василь Колісник вважався безвісти зниклим.

У листопаді рідні дізналися, що військовий потрапив у російський полон під час бойових дій у Луганській області. Тривалий час Василь Колісник перебував у Суходільській виправній колонії. Про подальшу його долю невідомо. У лютому 2023 року під час обміну Україна повернула тіло загиблого військового.

Слава Україні та її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень