Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Севастьянов Віктор Миколайович

Дата: 27.09.2024 12:49
Кількість переглядів: 21

Севастьянов Віктор Миколайович

(09.09.1970 – 18.06.2022)

Народився Віктор 09 вересня 1970 року в м. Кременчук. З мамою проживав в селі Куцеволівка. Тут він зростав, тут ходив до дитячого садка. В 1977 році пішов до першого класу Куцеволівської загальноосвітньої школи. З дитинства мав дві мрії - він дуже хотів щоб у нього був батько, бо так не вистачало батьківської уваги і турботи, та мріяв стати штурманом літака.

Отримавши атестат про закінчення середньої школи, в 1987 році Віктор поїхав вступати до авіаційного училища. Та за станом здоров’я не судилося здійснити свою дитячу мрію, і він стає учнем професійного училища № 67 в м. Дніпропетровськ, яке було створено на базі Південного машинобудівного заводу, за фахом електронщик. Після закінчення училища був призваний до лав Збройних сил. Проходив військову службу в Німеччині. Після демобілізації повернувся до рідного села і залишився тут назавжди. Працював в колгоспі трактористом, потім – у фермерському господарстві КОВАЛЕНКА.

Тут, у Куцеволівці, Віктор Миколайович знайшов свою долю, одружився. Згодом на світ з’явилася донька Марина. Дуже радів своєму онуку Костику, віддавав йому кожну вільну хвилину.

Коли в 2014 році почалася антитерористична операція на сході України, він одним із перших пішов воювати. Був учасником АТО, двічі отримав контузію. За мужність та героїзм, проявлені при виконанні військового обов’язку, кулеметник Віктор Севастьянов неодноразово був нагороджений медалями.

Він був дуже доброю, світлою людиною, душею компанії. Ні один захід в селі не проходив без його участі.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну він став на захист рідної землі. Захищаючи Україну від російських окупантів, Віктор Миколайович Севастьянов віддав своє життя за мир на нашій землі.

Віктор Миколайович загинув 18 червня 2022 року, виконуючи бойове завдання на Луганщині.

Віктора Севастьянова знали, як добру, світлу та веселу людину, про нього казали – душа компанії. А заходи у рідному селі – Куцеволівка, де Віктор проживав своє мирне життя до війни, майже ніколи не обходились без його участі.

Вічна та світла пам'ять!

СЛАВА ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень