Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кашуба Роман Олександрович

Дата: 27.09.2024 10:28
Кількість переглядів: 22

Кашуба Роман Олександрович

(16.04.1981 -15.12.2022)

Народився Роман Олександрович 16 квітня 1981 року в місті Луганськ в сім’ї військових.

У 1988 році пішов у перший клас середньої школи в місті Щастя Луганської області. Здобувши середню освіту, вступив у професійно-технічне училище № 50 м. Щастя. У 1999 році отримав професію електрогазозварювальника.

На початку 2000 року переїхав на постійне місце проживання в село Млинок Олександрійського району Кіровоградської області.

У травні 2004 року був призваний на строкову службу до лав Збройних сил України, яку проходив у Кропивницькому у підрозділі повітряно-десантних військ.

Після демобілізації з армії в жовтні 2005 року розпочав трудову діяльність на Крюківському вагонному заводі за спеціальністю.

Свою трудову діяльність продовжив, працюючи на Кременчуцькому сталеливарному заводі, у Власівці на приватному підприємстві «Віктор і К».

25 жовтня 2022 року Роман Кашуба був мобілізований до лав Збройних сил України.

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину Герой загинув 15 грудня поблизу села Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.Тіло Романа Олександровича було віддано землі 15 травня 2023 року. Похований воїн в селі Млинок.

Завжди усміхнений, добродушний, товариський - таким Романа Олександровича будуть пам’ятати рідні, близькі, друзі, односельці.

Подвиг кожного нашого захисника не можна оцінити, так само, як і не можна висловити біль втрати рідних. Молимося за порятунок душі кожного з наших загиблих воїнів, віримо в нашу перемогу і дякуємо нашим Героям за найміцніший небесний щит, який вони тримають над нами…

Вічна та світла пам'ять!

СЛАВА ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень