Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Щербаков Олександр Олександрович

Дата: 26.09.2024 09:12
Кількість переглядів: 33

Щербаков Олександр Олександрович

Щербаков Олександр Олександрович народився Олександр 13 березня 1994 року в селищі Онуфріївка.

У 2012 році закінчив Онуфріївську школу. З дитинства хлопчику подобалося лагодити техніку. Тож він вступив до вищого професійного гірничого училища в місті Горішні Плавні. Здобув професії слюсаря з ремонту дорожньо-будівельних машин і тракторів, машиніста бульдозера та автогрейдера.

Після закінчення училища з 2014 року працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті слюсарем-ремонтником важкої техніки. Після проходження строкової служби в армії продовжив працювати на рідному підприємстві.

Олександр був доброю, чуйною людиною, люблячим, турботливим сином, вірним другом і побратимом...

6 вересня 2022 року був мобілізований до Збройних сил України.

1 грудня, захищаючи Україну від російських загарбників, під час виконання бойового завдання внаслідок мінометного обстрілу поблизу міста Бахмута Донецької області, стрілець стрілецького батальйону Олександр Олександрович Щербаков загинув.

Немає ціни жахливішої, ніж втрата людського життя. Все можна відновити, перетерпіти, але людське життя не може повернути ніхто. Це найдорожче, чим жертвують справжні патріоти, виборюючи наше майбутнє.

Смерть Олександра - це не тільки біль родини, це біль усієї країни. Не передати словами біль матері, яка хоронить свого сина.

Загинув справжній патріот, вірний син України. Таким він залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Пам’ятаймо, якою ціною відбуваються наші великі та маленькі перемоги. Пам’ятаймо кожного та кожну, хто віддав життя за нашу незалежність.

Кожного Героя, який загинув, щоб ми були тут.

Світла пам’ять і вічна шана Герою України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень