Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шелесько Роман Васильович

Дата: 26.09.2024 09:10
Кількість переглядів: 24

Шелесько Роман Васильович

Шелесько Роман Васильович, народився 20 травня 1980 року в Онуфріївці. Ще з дитинства мріяв працювати в правоохоронних органах.

Закінчивши середню школу у 1997 році, вступає до Херсонського юридичного інституту Національного університету внутрішніх справ України. І вже у 2001 році після закінчення закладу, до Онуфріївського районного відділу поліції на роботу приходить молодий слідчий Роман Шелесько. Працює сумлінно, відповідально, впевнено набуває досвіду.

У правоохоронних органах на різних посадах Роман Васильович працює до 2014 року.

Маючи загострене почуття справедливості та відповідальності, військовий за покликанням, він стає на захист Батьківщини на сході України в Донецькій та Луганській областях.

Майор Шелесько проходив військову службу на посаді заступника командира батальйону з морально – психологічного забезпечення 17 окремого мотопіхотного батальйону 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. У 2017 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Він був не просто хоробрим, він був безстрашним», - говорять про нього друзі. Дуже любив ходити купатися на рідний ставок. Якою б не була погода 1 травня, скупатися в ставку цього дня – закон.

Роман шанував своїх батьків, був уважним сином і братом, любив свою сім’ю, дітей. Приїжджаючи додому до батьків, завжди мамі дарував троянди.

Він був кращим. Рішучим, відважним, впевненим, справжнім офіцером і другом, готовим у будь-який час прийти на допомогу. Люто ненавидів ворогів і був одержимий Україною.

Душа компанії, завжди усміхнений, з почуттям гумору та з активною життєвою позицією – таким назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів та бойових побратимів.

18 квітня 2022 року загинув в російсько – українській війні на Луганщині.

Пам’ять про Романа завжди житиме в наших серцях, він був, є і буде справжнім сином України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень