Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Довгопол Дмитро Олександрович

Дата: 26.09.2024 09:02
Кількість переглядів: 27

Довгопол Дмитро Олександрович

Довгопол Дмитро Олександрович народився 12 квітня 1999 року в селищі Онуфріївка.

Протягом 2005-2015 рр. навчався в Онуфріївській школі. Однокласники, вчителі пам'ятають його, як дуже товариського, доброзичливого, енергійного хлопця, який вражав своєю життєрадісністю. Навколо нього вирувало життя, він був готовий у будь-який час прийти на допомогу тому, хто цього потребував.

Після закінчення школи Діма вступив до Дніпропетровського національного гірничого університету. Але через рік навчання змінив рішення щодо вибору професії.

У 2019 році юнак був призваний на військову строкову службу. А вже у 2020-му — підписав перший контракт із Національною гвардією України. Він знайшов своє призначення у військовій справі. Тому продовжив контракт ще на рік. На службі в українському війську і застала його повномасштабна війна.

Дмитро ніколи не скаржився, що йому важко, ніколи не нарікав, що війна — це страшно. Він навпаки розкривав своє серце до добра, любив життя.

Обравши військовий шлях, він розумів, що воно може будь-якої секунди обірватись, але був стійким та незламним у лютому протистоянні з окупантами, які прийшли на українську землю.

Дмитро був командиром відділення 1-го взводу оперативного призначення 3-ої роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1-го батальйону оперативного призначення військової частини 3029 Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

Виявивши мужність та стійкість під час захисту Української держави від російського окупаційного вторгнення, 6 березня в жорстокому бою поблизу села Кам’янське Запорізької області Дмитро Олександрович Довгопол загинув. Він був мужнім захисником і обороняв Україну до останнього подиху.

Ми вдячні Дмитру за його вірність, чесність, мужність, за силу духу та рішучість захищати свою країну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень