Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Гога Володимир Володимирович

Дата: 26.09.2024 09:00
Кількість переглядів: 32

Гога Володимир Володимирович

Гога Володимир Володимирович ще у 2014 році, коли росія вторглась на східні території нашої держави, Володимир пішов захищати суверенітет та цілісність України. У 2016 році відбулась наступна ротація Володі в зону АТО.

А у перший же день повномасштабної війни Володимир без роздумів відправився в ТЦК та підписав контракт на службу. На початку червня з іншими військовослужбовцями з Онуфріївщини відправився на передову. Загинув Володимир Гога 19 червня 2022 року на Луганщині, на жаль пошуки тіла й досі тривають…

Він був сміливим, рішучим, впевненим, не вагаючись йшов у бій. Та до останньої хвилини свого життя захищав Україну. Побратими згадують про Володю: «Він був хоробрим бійцем, старався бути першим, намагався прикрити своїх товаришів».

Володимир дуже любив та поважав свою родину, батьків. Один виховував маленьку донечку, яка тепер залишилась без батьківської турботи і підтримки.

Навесні 2022 року, перед тим, як піти на війну, Володимир біля свого будинку висадив сад, назвавши його «Сад Перемоги». Він був впевнений, що Україна обов’язково переможе і розквітне, як його сад. І настала весна 2023 року і сад дійсно розцвів… Але Володимира вже немає… А у нього все життя ще мало бути попереду...

Дякуємо тобі, наш мужній воїне, схиляємо голови перед пам’яттю захисника. Низький уклін батькам за справжнього Героя України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень