Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дитячий футбол у Деріївці

Дата: 26.07.2024 13:05
Кількість переглядів: 23

Дитячий футбол у Деріївці

25 липня у Деріївці відбувся щорічний дитячий турнір з футболу серед команд 2008 р.н. і молодші «Хто ти, майбутній олімпієць?». У турнірі взяли участь чотири команди: з Павлиша, Онуфріївки, Вишнівців та місцеві футболісти. На урочистій церемонії відкриття турніру Онуфріївський селищний голова Віталій Береза привітав його учасників, побажав їм яскравих перемог та подякував нашим воїнам, що дають нам змогу проводити такі спортивні заходи серед дітей.

Футбольний турнір видався досить цікавим. Команди грали за коловою системою. У відповідності до жеребкування у першій грі зіграли юні футболісти деріївського «Граніту» з павлиською командою «Колос». Перший тайм (грали два тайми по 10 хвилин) завершився нульовою нічиєю. Початок другого тайму був вдалим для місцевих футболістів, які один за одним забили два голи у ворота свого суперника. Двічі відзначився лідер атак «Граніту» Дмитро Черниш. У результаті – перемога за деріївцями 2:0.

У другій грі між собою зустрілись вишнівцівський «Оріон» та онуфріївська «Мрія». Гра була досить напруженою. Її долю вирішив один гол, забитий Єгором Корнєвим у ворота «Оріону». Хоча при рахунку 0:0 під час однієї з атак після потужного удару вишнівцівського гравця м’яч потрапив у поперечину воріт “Мрії».

У третій грі грали претенденти на перемогу у турнірі – деріївський «Граніт» та онуфріївська «Мрія». Цей поєдинок завершився внічию 0:0, хоча напівмоменти були в обох командах, щоб забити гол.

У наступній грі вишнівцівський «Оріон» здолав опір павлишан і переміг останніх з рахунком 1:0. Відзначився Віталій Довгопол.

Потім на міні-футбольне поле вийшли деріївські та вишнівцівські футболісти. По ходу гри два стовідсоткові моменти для взяття воріт суперника не використали вишнівчани. Деріївські футболісти теж намагалися будь-що забити, але це їм не вдалося. Гра закінчилися нульовою нічиєю.

Все повинно було вирішитися в останній грі між онуфріївською «Мрією» та павлиським «Колосом». Деріївських футболістім, щоб стати вдруге поспіль володарями цього престижного трофея, влаштовувала навіть нічия у цьому матчі. Але вже з перших хвилин гри було видно, що онуфріївські футболісти були націлені лише на перемогу. Так воно і вийшло. «Мрія» перемогла своїх сусідів з розгромним рахунком 6:0. Три голи забив невтомний Єгор Корнєв, також відзначились Богдан Чернявський, Максим Єрмаков та Ілля Двойніс.

Таким чином онуфріївська «Мрія» набрала сім очок і зайняла перше місце у турнірі. Деріївський «Граніт» з п’ятьма очками посів друге місце. Третє призове місце з чотирма очками зайняли юні футболісти вишнівцівського «Оріону». Футболісти павлиського «Колоса» були четвертими, не набравши жодного очка.

На церемонії нагородження онуфріївський селищний голова Віталій Береза вручив футболістам «Мрії» перехідний кубок, грамоту та медалі. Грамоти та медалі отримали футболісти «Граніту» та «Оріона», павлиським футболістам подякували за активну участь у турнірі.

Від фермерського господарства «Агролан –К» (керівник Аліна Береза) кращі футболісти у номінаціях отримали грошову винагороду. Кращим нападаючим та бомбардиром став Єгор Корнєв («Мрія»). Він забив чотири голи. Кращим захисником визнано Артема Забігая («Граніт»), а кращим воротарем – Віталія Довгопола («Оріон»).

Як завжди гостинні деріївчани пригостили юних футболістів варениками, різними солодощами, морозивом, кавунами, солодкими прохолодними напоями. Про це потурбувалися місцеві аграрії, а також деріївська волонтерська організація «З добром про захисників».

Дитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у ДеріївціДитячий футбол у Деріївці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень