Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Фінальна гра футбольного турніру

Дата: 24.07.2024 12:51
Кількість переглядів: 78

Фінальна гра футбольного турніру

«Кубок пам’яті захисників Вітчизни»

20 липня в Онуфріївці на селищному стадіоні відбулась фінальна гра футбольного турніру «Кубок пам’яті захисників Вітчизни». У фіналі зустрічалися камбурліївський «Темп» та павлиський «Колос».

Очікувалося, що численні глядачі, які зібралися на трибунах стадіону, отримають насолоду від цікавого, захоплюючого та багатого на голи цього футбольного матчу. Обидві команди ретельно готувалися до двобою. Адже в очному поєдинку у третьому турі цього турніру вони зіграли між собою у Павлиші, де «Колос» переміг 1:0 своїх майбутніх суперників по фіналу. Павлишани прибули на матч із потужною групою підтримки, барабаном та дудками, а також зі своїм фотокором. На видному місці - банери з написами «Разом до перемоги» та «Я люблю «Колос». Звичайно – це приємний момент. Перед матчем футболісти та глядачі вшанували пам’ять загиблих українських воїнів у рашистській злочинній війні хвилиною мовчання.

Фінальний поєдинок розпочався з планових перших атак футболістів «Темпу» під грохот барабану. Але, як потім з’ясувалося, це на їхню гру аж ніяк не вплинуло. Вже на початку тайму камбурліївці відкрили рахунок. Після подачі кутового гравець «Темпу» Лопатнюк Максим першим розібрався з м’ячем і з меж воротарського майданчика проштовхнув його у сітку воріт голкіпера «Колоса» Артура Овчаренка. Це сталося на 12-й хвилині. Далі по ходу гри камбурліївські футболісти просто виконували свій план на гру, грали в пас, використовуючи довгі передачі на швидкісного нападаючого Семененка Сергія, який у попередній грі у Павлиші не грав. І це дало свої результати за підсумками фінальної гри.

На 31-й хвилині гри безперешкодно флангову передачу замкнув Мирослав Смакула – 2:0, а ще через дві хвилини вже відзначився Сергій Семененко, вийшовши один проти воротаря. Після третього голу затихли павлиські вболівальники, напевно, відчувши поразку своїх улюбленців, адже за ввесь перший тайм реальних загроз воротам «Темпу», які захищав Костянтин Глинянчук, вони жодного разу не створили, хоч і намагалися грати у комбінаційний футбол, але футболісти «Темпу» не давали павлишанам практично нічого зробити. Та ще й отримав травму один з ключових захисників «Колоса» Олег Нестеров. Він після втручання медика розчарований пішов з поля.

У другому таймі по суті нічого не змінилося. Футболісти «Темпу» продовжували грати у свою гру, а у футболістів «Колоса» нічого не виходило. За ввесь другий тайм павлишани один раз небезпечно пробили по воротах «Темпу», але досить впевнено зіграв камбурліївський воротар Костянтин Глинянчук у цій ситуації.

Натомість футболісти «Темпу» забили ще три голи і довели рахунок до розгромного 6:0. У них відзначились знову Мирослав Смакула та двічі Сергій Семененко. Так і не змогли павлишани нейтралізувати цього вкрай небезпечного нападаючого «Темпу». Не пам’ятають вболівальники зі стажем і подібного рахунку у подібних фіналах. Матч то вийшов багатим на голи, на що і сподівалися вболівальники, але голи забивалися цього разу лише в одні ворота.

Звичайно, прикра поразка для павлишан, але не потрібно впадати у відчай ні футболістам, ні вболівальникам «Колоса», адже у Павлиші саме зараз формується нова команда, до керівництва якої прийшли нові люди і можна сподіватися, що гучні перемоги оновленого «Колоса» ще попереду.

Футболісти ж «Темпу» своєю грою у цьому турнірі довели, що зараз вони сильніші.

На церемонії нагородження Онуфріївський селищний голова Віталій Береза вручив грамоту та перехідний Кубок капітану «Темпу» Артему Гриценку. За друге місце грамоту отримав засмучений капітан «Колоса» Данило Гусєв.

Таким чином цей престижний Кубок рік буде зберігатися у Камбурліївці до наступного проведення цього футбольного турніру.

Фінальна гра футбольного турніруФінальна гра футбольного турніруФінальна гра футбольного турніруФінальна гра футбольного турніру


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень