Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відкрито ще дві поліцейські станції, які стануть осередком безпеки та порядку для мешканців громади

Дата: 19.07.2024 15:49
Кількість переглядів: 67

Відкрито ще дві поліцейські станції

В межах реалізації проекту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», сьогодні до роботи приступили ще два поліцейських офіцера громади.

У відкритті станцій взяли участь начальник ГУНП в Кіровоградській області, полковник поліції Роман Козьяков, селищний голова Віталій Береза, представники територіальних підрозділів національної поліції, органів місцевого самоврядування.

“Це знаменна подія для громади, адже реалізація даного проекту сприяє кращому розумінню проблем громадян та більш оперативному реагуванню на них. Зближує поліцію та громаду, підвищує рівень безпеки. На Кіровоградщині вже функціонує 54 поліцейські станції, в яких працює 74 поліцейських офіцерів громади. Дякую за підтримку та ефективну комунікацію, вжиття спільних заходів за для реалізації відповідного проекту на території області» - зазначив Роман Козьяков.

Під опікою поліцейського офіцера громади, капітана Олександра Гаврілова відтепер перебуватиме майже 3 тисячі людей. Він обслуговуватиме 8 населених пунктів громади: Вишнівці, Зибкове, Мар’ївку, Камбурліївку, Омельник, Байдакове, Василівку на новому службовому автомобілі Renault Duster, який йому було видано ГУНП в Кіровоградській області. Тож поліцейський офіцер громади зможе доїжджати до людей та надавати їм допомогу.

Безпекове середовище майже 5 тисячам жителів селища Онуфріївка, сіл Попівка та Костянтинівка на новому службовому автомобілі SUZUKI, який придбано за кошти з місцевого бюджету, буде забезпечувати поліцейський офіцер громади - капітан Олег Тюрін.

Голова громади Віталій Береза подякував всім, хто доклав зусиль для того, щоб даний проект був реалізований саме в Онуфріївській громаді, а також зазначив, що він цілковито впевнений, що відкриття даних станцій стане значним кроком на шляху до кращого та безпечнішого життя мешканців громади.

Для забезпечення потреб повсякденної роботи поліцейський офіцерів та надання кваліфікованих послуг їхні кабінети обладнано необхідною оргтехнікою.

Поліцейські офіцери працюватимуть на поліцейських станціях щодня, з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, за адресами:

  • село Вишнівці, вул. Слави, 3;
  • селище Онуфріївка, вул. Графа Толстого, 92.

Але на зв’язку з людьми перебуватимуть цілодобово.

Звернутися за допомогою можна протягом усієї доби за телефонами:

  • Гаврілов Олександр Анатолійович - 0960874737;
  • Тюрін Олег Васильович – 0683171417.

 Відкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станціїВідкрито ще дві поліцейські станції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень