Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Зіграно пам’ятний матч за престижний кубок

Дата: 16.07.2024 08:40
Кількість переглядів: 48

Зіграно пам’ятний матч за престижний кубок

14 червня на селищному стадіоні в Онуфріївці відбувся дебютний розіграш Кубку Пам’яті Володимира Сергійовича ЖЕБКИ. У футбольному матчі зустрілись команди онуфріївського “Рубіну” та попівської ”Зорі”. Обидва колективи були підсилені кількома легіонерами.

Під час урочистого відкриття події директор КЗ "ОСЦ ФЗН "Спорт для всіх" Анатолій Голобородько зазначив, що такі футбольні матчі або турніри, присвячені Жебці Володимиру Сергійовичу, не будуть поодинокими. Така ініціатива є даниною пошани людині, котра чимало зробила для розвитку футболу на території громади. Зокрема, у Попівці, де вдалося відродити команду “Зоря”.
Згодом усі глядачі та учасники заходу традиційним церемоніалом хвилини мовчання вшанували пам’ять безпосередньо Володимира Сергійовича та наших воїнів, які загинули на війні з окупантом, боронячи рідну землю.

Старт поєдинку просигналізував арбітр Максим Курка. Спочатку складалося враження, що глядачі спостерігатимуть за протистоянням рівних у класі команд. Однак згодом ігровий малюнок попівської ”Зорі” став тьмяніти. Чи то пекельна спека вплинула на гостей, чи то інші, невідомі пересічному вболівальнику причини. Це й не мало значення, бо футболісти ”Рубіну” чудово скористалися проблемами супротивника. Гравці онуфріївського клубу майже безперешкодно посеред кількаденної погодної засухи організували зливу реалізованих нагод.

Таким чином, на перерву команди вирушили з рахунком 4:0 на табло – цілковита перевага “Рубіну”.

У другому таймі ситуація дещо стабілізувалася. Одна з атак футболістів "Зорі" завершується першим для них забитим голом. За гостей відзначився Артем Гриценко. Потім у ворота ”Рубіну” було призначено сумнівний пенальті. Одинадцятиметровий штрафний удар чітко реалізував капітан ”Зорі” Павло Самков, тож уже 4:2. Саме в цей відрізок ігрового часу футболісти “Зорі” створили ще кілька гольових моментів, аби відновити паритет і звести ситуацію бодай до серії пенальті. Проте шкіряна куля, немов зачаклована, не потрапляла до воріт суперника. Значна заслуга в цьому належить голкіперу ”Рубіну”, який кілька разів дуже вчасно запобіг серйозній загрозі взяття воріт. У відповідь на це, футболісти ”Рубіну” не забарилися, пославши м’яча у ворота “Зорі” ще двічі. Отож, рахунок доведено до розгромного - 6:2.

У складі онуфріївського “Рубіну” відзначився дублем Юрій Бобрик. По одному забитому м’ячу записали у свій актив тутешні виконавці Віктор Шарлай Данило Троян, а також легіонери Ян Білоус та Дмитро Ульянко.

Після завершення змагання відбулась церемонія нагородження за участі селищного голови Віталія Берези, директора КЗ “ОСЦ ФЗН ”Спорт для всіх” Анатолія Голобородька та дружини Володимира Сергійовича Жебки – Клавдії Петрівни. Кубок і грамоту за друге місце отримали футболісти команди з Попівки. А першими в історії володарями Кубку стали гравці “Рубіну”. Разом із цим, капітан команди ”Зоря” Павло Самков вручив Клавдії Петрівні від імені усього колективу символічний подарунок – Кубок у вигляді футбольного м’яча, котрий буде зберігатися у родині, немов реліквія, передаючись із покоління в покоління.

Насамкінець футболістів обох команд було запрошено на поминальний обід, який влаштувала сім'я Володимира Сергійовича.

Зіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубок Зіграно пам’ятний матч за престижний кубокЗіграно пам’ятний матч за престижний кубок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень