Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Змагання майбутніх зірок футболу

Дата: 09.07.2024 09:24
Кількість переглядів: 86

Змагання майбутніх зірок футболу

У Вишнівцях, 4 липня, відбувся щорічний дитячий футбольний турнір Кубок "Виклику - 2" серед дітей 2011 року народження та молодше.

У змаганнях взяло участь 4 команди: «Темп» (Камбурліївка), «Мрія» (Онуфріївка), «Колос» (Павлиш) та місцевий «Оріон».

Відповідно до регламенту змагань команди грали за коловою системою. Всі колективи зіграли кожна з кожною по три матчі. Поєдинки проходили на майданчику розміром 60м Х 40м. Тривалість обох таймів - по 10 хвилин, а кількість гравців у кожній команді - 7: воротар і 6 польових виконавців.

За результатами змагань юні футболісти камбурліївського «Темпу» та вишнівцівського «Оріону» набрали по 7 очок, але за показником кращої різниці забитих та пропущених м’ячів перше місце посіли саме камбурліївці. На другому місці – «Оріон» (Вишнівці), а третіми фінішували футболісти павлиського «Колоса», які набрали три бали.

Отож, вкотре на церемонії нагородження переможний перехідний Кубок «Виклику - 2», грамоту та медалі за першу сходинку отримали футболісти «Темпу». Грамотою і медалями за друге та третє місця нагороджено юнаків із Вишнівців та Павлиша відповідно. Онуфріївська «Мрія», яка опинилася на останній позиції, отримала від організаторів турніру подяку за активну участь у спортивному заході.

Необхідно зазначити, що вже втретє цей дитячий футбольний турнір відбувся у Вишнівцях. Цьогоріч, як і в минулі рази, місцеві організатори після завершення змагань пригостили юних футболістів тістечками, морозивом, солодкими напоями тощо.

За таку гостинність діти щиро подякували вишнівчанам.

Змагання майбутніх зірок футболуЗмагання майбутніх зірок футболуЗмагання майбутніх зірок футболуЗмагання майбутніх зірок футболу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень