Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Безкоштовне отримання ліків для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 25.06.2024 18:04
Кількість переглядів: 126

Безкоштовне отримання ліків для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Відділ праці та соціального захисту селищної ради доводить до відома пільгової категорії громадян - учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від аварії на ЧАЕС. Законодавством України передбачено право безоплатного забезпечення ліками за пільговими рецептами лікарів та безоплатного зубопротезування постраждалих громадян, віднесених до 1, 2 категорії та потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, за місцем їх реєстрації.

На ці цілі з обласного бюджету для Онуфріївської громади на 2024 рік передбачено кошти в загальній сумі 73,1 тис. грн. Станом на 20 червня поточного року, надано послуги по забезпеченню ліками за пільговими рецептами лікарів за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму 35,4 тис. грн. та по зубопротезуванню надано послуги за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму 2,0 тис. грн.

В 2024 році мешканцям Онуфріївської громади, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи безоплатне забезпечення ліками за пільговими рецептами лікарів проводить:

📌приватне підприємство приватна виробнича фірма «Ацинус», яке знаходиться за адресою: селище Онуфріївка, вул. Графа Толстого, буд. 90;

📌безоплатне зубопротезування – Комунальне некомерційне підприємство «Онуфріївська центральна районна лікарня» Онуфріївської селищної ради, яке розташоване за адресою: селище Онуфріївка вул. Графа Толстого, буд. 90.

Шановні учасники ліквідації аварії та потерпілі від аварії на ЧАЕС! Не будьте байдужими до свого здоров’я та життя, відвідайте лікаря. Скористайтеся своїм правом на отримання пільги на безкоштовні ліки за рецептами лікарів та послуго з безоплатного зубопротезування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень