Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Результати моніторингових досліджень води поверхневих водойм Онуфріївської громади

Дата: 17.06.2024 12:05
Кількість переглядів: 73

досліджень води поверхневих водойм

Державна установа «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (далі Центр) інформує, що згідно моніторингових лабораторних досліджень якості води поверхневих водойм на відповідність вимогам наказу МОЗ України від 02.05.2022 року №721 «Про затвердження Гігієнічних нормативів якості води водних об'єктів для задоволення питних, господарсько-побутових та інших потреб населення», фахівцями Центру 22.05.2024 року був проведений відбір проб води з поверхневих водойм місць масового відпочинку, розташованих на території Онуфріївської селищної територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.

Досліджений зразок води з поверхневої водойми за санітарно-мікробіологічними, паразитологічними показниками та на холерний вібріон відповідає гігієнічним нормативам. За санітарно-хімічними показниками, досліджений зразок води з поверхневої водойми не відповідає вимогам НД, а саме:

  • місце для купання верхній ставок смт. Онуфріївка. вул. 116 Дивізії - за показником біохімічне споживання кисню за 5 діб (БСК5) - 3,30 при нормативі - 3,0 мгО2/дм3.

Більш детальну інформаціу можна переглянути в протоколі випробувань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень