Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

21 травня, відбулось відкриття відновленого містка в Онуфріївському парку

Дата: 21.05.2024 15:09
Кількість переглядів: 75

відкриття відновленого містка в Онуфріївському парку

Попередню конструкцію зруйнував час і недогляд, і перехід через водойму по її руїнам став неможливим, небезпечним, а також просто псував пейзаж околиць стадіону.

Стадіон, в свою чергу, традиційно приймає більшість спортивних, урочистих та рекреаційних заходів; є локацією зустрічі жителів усіх сіл громади, а отже її візитною карткою.

Відтепер жителі та гості Онуфріївки зможуть вільно і безпечно здійснювати прогулянки цим маршрутом, насолоджуючись красою доглянутого парку.

Висловлюємо щиру подяку кожному хто долучився до робіт з встановлення містка. Дехто вважає, що подібні справи не на часі, але ми прагнемо робити найкраще що можемо для нашого чудового селища, зберегти неповторний шарм його історії та красу природи. Тому дякуємо депутату обласної ради Литвиненку Михайлу, та ініціативним місцевим підприємцям за допомогу - Березі Аліні, Вербі Олександру, Деркачу Олегу, Лю Володимиру, Мазуркевичу Антону, Черепʼяному Сергію; лісничому Онуфріївського лісництва Салогубу Олександру.

Особлива подяка працівникам відділу ДСНС, селищної ради та працівникам всіх комунальних служб за виконану роботу з облаштування паркової зони. Відгук на пропозицію його відновлення був миттєвий і одноголосний, а роботи пройшли швидко і успішно.

відкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському парку відкриття відновленого містка в Онуфріївському паркувідкриття відновленого містка в Онуфріївському парку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень