Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Змагання за престижний трофей тривають

Дата: 13.05.2024 15:12
Кількість переглядів: 53

Змагання за престижний трофей тривають

Минулої суботи відбулися ігри четвертого туру за приз героя дзоту №11 Олексія Калюжного.

В Онуфріївці футболісти «Рубіну» приймали лідера цього турніру - камбурліївський «Темп». Необхідно наголосити, що футболісти з Камбурліївки достроково забезпечили собі місце у фіналі, тож поразка в цій грі могла вплинути лише на емоційно-психологічний стан гравців, а не на їх турнірне становище.

Цей поєдинок зібрав чимало вболівальників, які не пошкодували про рішення відвідати стадіон, бо матч видався надзвичайно видовищним. У першому таймі попутний поривчастий вітер «допомагав» гостям, до того ж, ще й сонячні промені дошкуляли онуфріївському голкіперу. Однак ці погодні примхи не завадили господарям поля грати в атакуючий футбол. Під час однієї з комбінацій гравець «Рубіну» Кувшинов В’ячеслав (легіонер), вийшовши під гострим кутом віч-на-віч з воротарем «Темпу», холоднокровно послав м’яч у дальній від воротаря кут - 1:0, «Рубін» повів у рахунку. Господарі поля у першому таймі мали нагоду ще й подвоїти перевагу, але після удару одного з гравців м’яч пролетів вище поперечини.

У першому таймі активними були і гості. Вони створили кілька небезпечних моментів у воріт новоспеченого голкіпера «Рубіну» Данила Трояна, який вдало зіграв в окремих епізодах, відвівши небезпеку від своїх воріт. Кілька разів поперечина «виручала» і команду "Рубін". Вельми небезпечними були кутові у виконанні камбурліївців. І все ж-таки, на перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь «Рубіну».

Дуже несподівано для господарів розпочалася друга половина зустрічі. Під час однієї з перших атак суперника захисники «Рубіну» зупинились, подумавши, що форвард гостей опинився в офсайді, а той безперешкодно вийшов на воротаря господарів і зрівняв рахунок- 1:1. Ось чому потрібно завжди догравати ігрові епізоди безпосередньо до свистка арбітра.

Проте цей гол не вибив із колії господарів, які були націлені виключно перемогти в принциповому поєдинку. Вже невдовзі місцеві футболісти знову повели в рахунку, потім збільшили свою перевагу, а далі навіть забили четвертий м'яч. Неймовірно красивий гол ударом головою забив футболіст «Рубіну» Юрій Бобрик (відео додається - прим.). Після такого влучного виконання воротар гостей Антон Гришанов виявився безсилим, аби виручити свою команду. Ще два забитих м'ячі в активі того-таки В’ячеслава Кувшинова.
Однак, виграючи із рахунком 4:1, футболісти «Рубіну» зарано повірили у щасливий кінець. У зв'язку з цим, на поле почергово вийшли молоді футболісти - брати Єрмакови. Саме тоді гостям і вдалося скоротити відставання в рахунку. Щоправда, на більше «Темп» не спромігся, хоч і мав у своєму розпорядженні справедливо додані польовим арбітром Ростиславом Кохном 5 хвилин. Таким чином, «Рубін» здобув надважливу перемогу із рахунком 4:2.

У паралельному протистоянні, яке відбувалося в Деріївці, місцевий «Граніт» приймав млинчанську «Ниву». Тут переконливу перемогу з рахунком 1:5 здобули футболісти «Ниви». У гостей по два голи забили Олександр Артем’єв (легіонер) та Дмитро Харчинський. Один м'яч на рахунку Івана Чубарова. За команду господарів відзначився Владислав Пивовар. Окремо зазначимо, що цей матч обслуговувала бригада суддів з Олександрії.

Після цього туру футболісти «Рубіну» та «Ниви» набрали по 6 очок. Отож, у грі останнього туру, яка відбудеться між цими командами у Млинку, вирішиться доля другого фіналіста розіграшу призу героя дзоту №11 Олексія Калюжного.

Паралельний поєдинок пройде у Павлиші, де місцевий «Колос» прийматиме футболістів деріївського «Граніту».

Обидва поєдинки відбудуться у суботу, 18 травня. Початок матчів - о 16.00 год.

Запрошуємо вболівальників відвідати ці непередбачувані та захопливі футбольні баталії.

ПРИМІТКА: Турнірна ситуація після 4-ох зіграних турів має такий вигляд:

1) «Темп» (Камбурліївка) - 9 очок (4 зіграні матчі, різниця м'ячів - 11:7);

2) «Нива» (Млинок) - 6 очок; (3 зіграні матчі, різниця м'ячів - 13:7);

3) «Рубін» (Онуфріївка) - 6 очок; (3 зіграні матчі, різниця м'ячів - 10:9);

4) «Граніт» (Деріївка) - 3 очки; (3 зіграні матчі, різниця м'ячів - 7:12);

5) «Колос» (Павлиш) - 0 очок. (3 зіграні матчі, різниця м'ячів - 3:9).

Змагання за престижний трофей триваютьЗмагання за престижний трофей тривають


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень