Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

17 квітня - День пожежної охорони України

Дата: 17.04.2024 11:37
Кількість переглядів: 37

17 квітня - День пожежної охорони України

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 555/2013 встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.

І це гарна нагода подякувати сміливцям без зброї, які захищають українців від наслідків надзвичайних ситуацій, приборкують вогонь, які одними з перших прибувають на місце руйнувань від обстрілів країни-терористів, які ціною свого життя рятують життя іншим.

Війна в Україні вкотре продемонструвала, що представники цієї професії – справжні герої нашого часу.

Шановні вогнеборці, дякуємо вам за героїзм та врятовані життя. Нехай фортуна завжди буде вашим супутником, а вогонь буде приборканий і переможений.

Бажаємо усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень