Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

"Рубін" (Онуфріївка) - МФК "Кремінь" (Кременчук) - 3:4

Дата: 16.04.2024 09:34
Кількість переглядів: 19

"Рубін" (Онуфріївка) - МФК "Кремінь" (Кременчук)

У неділю, 14 квітня 2024 року, на селищному стадіоні в Онуфріївці вкотре відбувся благодійний товариський футбольний поєдинок. Цього разу онуфріївський «Рубін» приймав на своєму полі футбольну команду МФК «Кремінь» з міста Кременчук. Цей колектив гідно виступає у дитячо-юнацькій футбольній лізі України (ДЮФЛ – U-15, гравці - 2008 року народження, головний тренер - Антон Диндіков).

Традиційно, перед виходом на поле, до футболістів звернувся селищний голова Віталій Береза. Очільник громади побажав гравцям обох команд продемонструвати насамперед гарний та видовищний футбол. Після цього присутні глядачі та спортсмени вшанували хвилиною мовчання пам’ять нашого відомого земляка, колишнього футболіста Віктора Євгеновича Трояна, якого саме вчора провели в останню путь. Символічно: у складах обох команд грали його онуки. За «Рубін» виступав Данило Троян, а за МФК «Кремінь» - Євген Троян.

Гра розпочалася зі свистком кваліфікованого арбітра Юрія Чубарова. Гості з Кременчука стартували у притаманному для себе стилі. Вони активували максимальну інтенсивність пресингу, великою кількістю гравців насичували зони завершення у чужому штрафному майданчику, а також доволі швидко створювали розриви в оборонному блоці супротивника за рахунок блискавичних коротких та середніх передач.

Саме так ці футболісти протистоять в українському чемпіонаті своїм ровесникам. З таким рівнем натиску футболістам “Рубіну” не вдалося впоратися. Вже станом на 10-ту хвилину матчу гості вели з рахунком 2:0. Тенденцію цілковитого домінування футболісти «Кременя» задали майже на весь перший тайм. Таке завзяття допомогло їм забити ще два гола. До речі, одним із забитих м’ячів у складі гостей відзначився Сергій Столяж - син відомого онуфріївського футболіста Віталія Столяжа. Юнаку вдалося так подати м’яч у штрафний майданчик господарів поля, що шкіряна куля по чудернацькій траєкторії залетіла у верхній кут воріт голкіпера “Рубіну». Як-то кажуть у футболі - «закинув за комір». До того ж, перед цим Сергій Столяж відзначився асистом - «вистелив» м’яч прямо на голову своєму партнеру, а той безперешкодно збільшив перевагу МФК “Кремінь”. По ходу першого тайму кременчужани вели з повною перевагою - 4:0. Попри все, гравцям “Рубіну” вдалося скоротити відставання у рахунку під час однієї з поодиноких контратак. Це зробив Віктор Шарлай. На перерву команди пішли з рахунком 4:1 на користь гостей. Таким чином, молоді вихованці Антона Диндікова повністю виконали поставлені на гру завдання в першій половині зустрічі.

На другий тайм кременчужани зробили ряд замін, а капітанська пов’язка опинилася на руці нашого Євгена Трояна, який намагався уміло керувати діями футболістів на полі. Команда гостей у другому таймі, по суті, грала вже просто на збереження переможного рахунку.

Однак саме тоді в місцевих футболістів і відкрилося друге дихання. Вони почали раз-по-раз створювати небезпечні моменти біля воріт гостей. Така наполегливість і вилилася у голи. Спочатку красень – гол ударом головою забив Євген Денисюк. Йому асистував націленою подачею з кутового Микола Якімець. Потім скоротив розрив до мінімального Данило Гусєв, який холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із воротарем суперника. Кілька можливостей зрівняти рахунок мав Микола Якімець, але вдало у цих епізодах зіграв голкіпер «Кременя». Окрім цього, у певних епізодах кременчужан «виручала» поперечина воріт.

Отож, фінальний свисток рефері зафіксував бажану перемогу юних футболістів з Кременчука – 3:4. Бажаємо цим хлопцям вже незабаром здійснити свою мрію - грати у командах майстрів футболу Прем’єр-Ліги.

Після завершення футбольної гри юних футболістів з кременчуцького «Кременя», а також їх батьків, які завітали разом з ними до Онуфріївки, пригостили піцою та солодкими напоями, а смачною козацькою кашею почастували спортсменів із обох колективів.

Також КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» висловлює щиросердну подяку фермерському господарству «Агролан – К» (керівниця - Аліна Береза) за надану спонсорську допомогу для проведенні цього благодійного футбольного поєдинку.

Наостанок зауважимо, що під час благодійного матчу було зібрано коштів у сумі 2660 грн., які передано на забезпечення потреб воїнів ЗСУ.

"Рубін" (Онуфріївка) - МФК "Кремінь" (Кременчук)"Рубін" (Онуфріївка) - МФК "Кремінь" (Кременчук)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень