Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - гаража А загальною площею 22,07 кв

Дата: 12.04.2024 10:40
Кількість переглядів: 8

Оголошено проведення електронного аукціону

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами), Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами), Регіональним відділенням в електронній торговій системі «Prozorro-Продажі» оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - гаража А загальною площею 22,07 кв. м, за адресою: Кіровоградська обл., Голованівський р-н, смт Вільшанка, вул. Миру, 30-а, гараж 1, що , знаходиться на балансі Східного офісу Держаудитслужби (код за ЄДРПОУ 40477689) (інформаційне повідомлення додається), який відбудеться 25.04.2024. Стартова ціна на аукціоні - 84,24 грн (без урахування ПДВ).

Детальна інформація про зазначений вище електронний аукціон доступна на офіційному вебсайті Фонду державного майна України, в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» та порталі https://privatization.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень