Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Надання послуг з реабілітації дітям з інвалідністю

Дата: 01.04.2024 16:53
Кількість переглядів: 11

Надання послуг з реабілітації дітям з інвалідністю

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю.

Бюджетні кошти спрямовуються на відшкодування вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю реабілітаційним установам, що мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

З переліком реабілітаційних установ можна ознайомитись за посиланням https://www.ispf.gov.ua/diyalnist/reabilitaciya-ditej.

Для забезпечення дитини реабілітаційними послугами один із батьків дитини чи її законний представник разом із заявою подає до відділу праці та соціального захисту селищної ради (із пред’явленням оригіналів) копії таких необхідних документів:

  • паспорта громадянина України або іншого документа, що посвідчує особу одного з батьків дитини, супроводжуючої особи або її законного представника;
  • свідоцтва про народження дитини або паспорта громадянина України, що посвідчує особу дитини;
  • індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
  • виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого за формою, затвердженою МОЗ;
  • документа, який підтверджує статус дитини-сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування (для дитини-сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування);
  • одного з передбачених Податковим кодексом України документів з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків дитини, одного з її батьків (законного представника), супроводжуючої особи.

За консультаціями та роз’ясненнями звертатися у відділ праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради за адресою: вул. 40 років Перемоги, 37 або за телефоном гарячої лінії - 0678486469.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень