Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»

Дата: 01.04.2024 16:25
Кількість переглядів: 4

Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»

Минулої суботи, 30-го березня 2024 року, на місцевому стадіоні села Вишнівці відбувся щорічний футбольний турнір серед аматорських команд за «Кубок Виклику» імені Едуарда Удода.

Право здійняти над своєю головою трофей цього разу намагалися вибороти 6 команд: «Оріон» (Вишнівці), «Колос» (Павлиш), «Рубін» (Онуфріївка), «Темп» (Камбурліївка), «Нива» (Млинок) та «Граніт» (Деріївка). Футболісти змагались на двох міні-футбольних полях. У кожній команді – по 7 гравців (6 – в полі та один воротар).

Перед тим, як пролунав стартовий свисток, учасників змагання привітав очільник громади Віталій Береза. Після цього команди та вболівальники вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у російсько-українській війні захисників нашої держави.

Команди, у відповідності до жеребкування, було поділені на дві групи. До першої увійшли «Рубін», «Колос» та «Граніт». До другої – «Темп», «Нива» та «Оріон».

Переможцем першої групи став деріївський «Граніт», а на другому місці розташувався онуфріївський «Рубін». У другій групі перше місце посів камбурліївський «Темп», друге – млинчанська «Нива».

У боротьбі за третє місце «Рубін» переміг «Ниву» з рахунком 2:0. У фіналі зіграли «Темп» та «Граніт». Основний час завершився нічиєю 1:1. У серії пенальті перемогу здобули футболісти «Темпу». Таким чином, перехідний «Кубок Виклику» імені Е. Удода зберігатиметься у Камбурліївці, як мінімум. до наступної весни.

По завершенню турніру, нагороди переможцям та призерам вручив селищний голова Віталій Береза та староста Вишнівців Богдан Дужонков.

Під час футбольної події на підтримку ЗСУ було зібрано коштів у сумі 1620 грн.

Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»Розіграно «Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень