Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків

Дата: 26.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 8

23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків

На урочистому відкритті учасників змагань привітали староста Куцеволівки Любов Перепеляк та директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько. Згодом учасники спортивного заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько-українській війні земляків.

Варто зазначити, що подібні спортивні змагання проходять у Куцеволівці вже вдруге протягом останніх трьох років. До місцевих шахістів у гості завітало п’ять претендентів із Онуфріївки та один - із Павлиша. За пропозицією суддівської колегії, відбулося імпровізоване протистояння, де шахісти з Куцеволівки змагалися з об’єднанням Онуфріївки та Павлиша. Кожнен із шахістів зіграв по шість партій.

За підсумками змагань тріумфував 80- річний гросмейстер Андрій Безсмолий. На другій позиції розташувався 52- річний Сергій Шиба, третім став 63-річний Віктор Яременко.

У командному заліку серед гостей переможцем став Віталій Одінцов. Другу сходинку посів82- річний Вадим Гриценко, а бронзу виборов Юрій Кубанов.

Переможці та призери першості отримали грамоти та грошові відзнаки.

Окрім цього, грошові відзнаки та символічні статуетки отримали наймолодший та найстарший гравці шахової першості. Такими були 83 – річний куцеволянин Василь Шульга та 12 – річний Таранець Ярослав з Павлиша. Окремо відзначимо старання юного, талановитого і перспективного гравця з Павлиша. Він посів 4-те місце,вигравши 4-ри партії з 6-ти, а у двох інших, хоч і поступився, але чинив гідний спротив опонентам. Сподіваємося, у майбутньому цей шахіст ще не раз гучно заявить про себе не лише на територіальному, а й на обласному рівні.

Нагороди усім переможцям та учасникам турніру вручив директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько. До речі, окрему вдячність необхідно висловити фермерському господарству «Агролан – К» на чолі з Аліною Березою, яка попіклувалася про фінансово-матеріальні призи для тих, хто продемонстрував найкращі виступи.

Підсумовуючи, потрібно зазначити, що куцеволяни дуже гречно і приязно вітали шахістів у себе вдома. Під час першості учасники мали нагоду випити гарячого чаю або кави. Безпосереднє завершення турніру ознаменувалося частуванням усіх смаженою рибою та соковитими відбивними.

Насамкінець гості щиро подякували старості села Любові Перепеляк та фахівцю зі спорту Володимиру Панчишину за високий рівень організації шахової першості громади.

23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків23 березня, у Куцеволівському будинку культури відбулась відкрита першість громади з шахів серед чоловіків


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень