Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Черговий благодійний футбольний поєдинок

Дата: 25.03.2024 15:36
Кількість переглядів: 15

Черговий благодійний футбольний поєдинок

У неділю, 24 березня, на селищному стадіоні Онуфріївки відбувся черговий товариський благодійний футбольний поєдинок між командами «Рубін» (Онуфріївка) – «Нива» (Млинок).

Перед стартовим свистком, за традицією, Онуфріївський селищний голова Віталій Береза привітав футболістів обох команд та закликав продемонструвати високий рівень ігрової майстерності. Також очільник громади подякував нашим військовим за можливість проводити такі яскраві та захопливі спортивні заходи. Після цього, учасники поєдинку та вболівальники вшанували пам’ять полеглих захисників України в російсько – українській війні хвилиною мовчання.

Безпосередньо футбольний матч, який зібрав чимало глядачів на трибунах стадіону, незважаючи на весняну прохолодь, видався доволі цікавим. Футболісти обох команд грали в атакуючий футбол, а небезпечні моменти траплялися то біля одних, то біля інших воріт.

Рахунок у грі відкрили господарі. Після флангового проходу Данила Трояна, його простріл замкнув форвард команди господарів Віктор Шарлай. Голкіпер млинчан Юрій Чубаров лише міг розводити руками.

Однак гравцям «Ниви» у першому таймі вдалося зрівняти рахунок. Помилкою воротаря «Рубіну» скористався Вадим Титар, який закотив м’яч у порожні ворота.

Після першої половини зустрічі рахунок на табло - 1:1.

У 2-му таймі млинчани зуміли вийти вперед. Господарі поля у своєму штрафному майданчику грубо порушили правила проти активного Андрія Колісника. Павлиський арбітр Максим Курка був рішучим - пенальті. Сам же Андрій Колісник і виконав 11-метровий удар, котрим вивів свою команду вперед.

Футболісти «Рубіну» не хотіли поступатися. Це було помітно всім, хоча матч був благодійним. У господарів поля рахунок міг юний нападник Єгор Корнєв, який щойно вийшов на заміну.

Цей талановитий футболіст виграв єдиноборство у кремезного захисника гостей Станіслава Щербакова, а потім хлестким ударом з правої пробив по воротах суперника. На жаль, лише у поперечку.

Попри все, за кілька хвилин до завершення поєдинку, чергова атака господарів поля завершилася взяттям воріт. Гравець «Рубіну» Юрій Бобрик забиває бажаний гол у ворота «Ниви». Так і завершилася ця гра – бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

По завершенню гри, селищний голова Віталій Береза подякував футболістам обох команд за гарну гру та озвучив суму коштів, яку зібрали під час матчу – 5 082,00 гривень.. Як зазначив, Віталій Миколайович, ця сума буде надана для підтримки воїнів ЗСУ.

Наостанок гравці обох команд зробили пам'ятне фото та домовилися знову скоро подарувати вболівальникам нові приводи для палких емоцій.

Черговий благодійний футбольний поєдинокЧерговий благодійний футбольний поєдинок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень