Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

24 березня, спливає рік з моменту, відколи в бою за незалежність та територіальну цілісність України, згасла життєва зірка нашого земляка з Павлиша - Івана Павловича Пономарьова

Дата: 24.03.2024 09:38
Кількість переглядів: 24

Пономарьов Іван Павлович

Народився Пономарьов Іван Павлович 24 травня 1993 року в селищі Павлиш. Навчався в місцевій школі, де завзято брав участь в різноманітних культурно-громадських заходах. Однокласники та вчителі згадують його добрим, товариським, відповідальним та вихованим юнаком. В 2008 році закінчив 9 класів та отримав свідоцтво про здобуття середньої загальної освіти з відзнакою. Паралельно з навчанням в загальноосвітній школі, опановує майстерність гри на баяні та акордеоні в Павлиській школі мистецтв. Неодноразово був переможцем Міжнародних, Всеукраїнських, обласних і регіональних конкурсів серед баяністів. У 2016 році здобуває вищу історичну освіту в Одеському національному університеті імені Мечникова. Згодом працює на посаді викладача в рідній школі естетичного виховання.

 2016 по 2018 рік проходить строкову військову службу.

Із перших днів повномасштабного вторгнення Іван Пономарьов змінив своє звичайне життя мирної людини на тривоги і небезпеки воєнного часу. Ставши на захист рідної країни, одним з перших вступив до роти охорони, а вже 14 травня 2022 року був переведений до військової частини А 1736.

Однак безжальна війна забирає найкращих синів України. 24 березня 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області, старший водій 1 розрахунку 1 кулеметного відділення кулеметного взводу 1 стрілецького батальйону військової частини А 1736 Іван Павлович Пономарьов загинув.

Молодим і енергійним, стійким та сміливим, товариським і надійним, до останнього подиху вірним військовій присязі та своїй країні. Таким знали його рідні та друзі, таким він залишиться у пам’яті всіх нас.
Висловлюємо співчуття рідним та близьким полеглого Захисника.
Доземний уклін Івану за те, що став на захист кожного з нас, на захист нашого майбутнього, нашої свободи!

Дякуємо Воїну за Чин!

Свічка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень