Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спливає рівно рік від моменту, як ми віддали останню земну шану нашому земляку, захиснику України Василю Григоровичу Коліснику

Дата: 16.03.2024 09:45
Кількість переглядів: 39

Василь Григорович Колісник

Народився захисник 27 листопада 1967 року в селі Василівка Онуфріївського району Кіровоградської області.

Навчався у Василівській восьмирічній школі, був старанним учнем.

Після закінчення школи вступив на навчання до машинобудівного технікуму міста Кременчук, закінчивши його працював на Дормаші в литійному цеху.

З 1986 по 1988 роки проходив строкову військову службу в Східній Німеччині. Згодом, повернувшись додому, зустрів свою майбутню дружину Любов. В 1989 році молоді одружилися. Виростили та виховали двох гарних дітей – доньку Марину та сина Олександра.

Коли почалося повномасштабне вторгнення росії на нашу територію, Василь Григорович у березні 2022 року без вагань пішов захищати рідну землю. Зі своїми побратимами тримав оборону міста Слов’янськ Донецької області, потім воював у Попасній Луганської області. Після чергового масованого обстрілу зв'язок з ним обірвався.

З 21 квітня 2022 року Василь Григорович вважався безвісти зниклим. Всі дні пошуків для рідних стали пеклом – безсоння, перегляд фото і відео полонених, поранених, спілкування з побратимами… Лише в листопаді рідні дізналися про його перебування в полоні.

Протягом тривалого часу Василь Колісник знаходився в Суходільській виправній колонії, про подальшу долю його було невідомо. Чоловік помер під час перебування в полоні, в який потрапив під час бойових дій на Луганщині. У лютому 2023 року під час обміну Україна повернула тіло полеглого захисника.

Василь Григорович поповнив ряди небесного війська та назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував

Висловлюємо щирі співчуття родині і близьким полеглого.

Навіки в пам’яті. Назавжди в серцях.

Дякуємо Воїну за ЧИН!

Свічка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень