Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - гаража загальною площею 23,2 кв.м

Дата: 15.03.2024 14:10
Кількість переглядів: 20

Оголошено проведення електронного аукціону

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами), Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами), Регіональним відділенням в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі»  оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - гаража загальною площею 23,2 кв.м, за адресою: Кіровоградська обл., Новоукраїнський р-н, м. Новомиргород, вул. Соборності, гараж 112а, що знаходиться на балансі Кіровоградського обласного центру зайнятості (код за ЄДРПОУ 02771569), який відбудеться 04.04.2024. Стартова ціна на аукціоні - 382,68 три (без урахування ПДВ).

Детальна інформація про зазначений вище електронний аукціон доступна на офіційному вебсайті Фонду державного майна України, в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» та порталіі https://privatization.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень