Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Свою роботу розпочала друга поліцейська станція на території Онуфріївської громади

Дата: 14.03.2024 16:54
Кількість переглядів: 62

в селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станції

Сьогодні, 14 березня, в селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станції. Дану ініціативу здійснено в межах реалізації проекту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

Цю знакову в контексті питання правопорядку і захисту громадян подію відвідали начальник ГУНП в Кіровоградській області, полковник поліції Роман Козьяков, селищний голова Віталій Береза, представники територіальних підрозділів національної поліції, органів місцевого самоврядування та жителі селища.

“На території області продовжуються заходи з розвитку безпечного середовища. Павлиська поліцейська станція вже 49-та за рахунком, відкрита на Кіровоградщині. 23 лютого нинішнього року завершили навчання ще 22 поліцейських офіцери громади. Тож ця робота продовжуватиметься й далі, аби кожен громадянин почувався в безпеці, а заходи з охорони законності та правопорядку давали вагоміші результати.” - зазначив Роман Козьяков.

Поліцейський офіцер громади Олексій Лимонченко, обслуговуватиме територію селища Павлиш, села Браїлівка та хутора Шевченка, де проживає загалом 5,5 тисяч людей. Олексій Валентинович пройшов відповідні курси спеціальної підготовки, необхідні тестування та випробувальні перевірки. На знак засвідчення високого рівня професійної компетентності офіцера, Роман Козьяков йому вручив сертифікат про успішне завершення навчання.

Водночас селищний голова Віталій Береза презентував ключі від службового автомобілю Renault Duster, що був придбаний за кошти місцевого бюджету. Керманич громади також висловив цілковиту довіру та серйозні сподівання на поліцейського як опонента злочинності, котрий забезпечить на дорученій йому території злагоду і спокій громадян.

Насамкінець гості селища і тутешні мешканці оцінили проведену роботу з облаштування поліцейського офісу: організаційну техніку і меблі, канцелярське приладдя та зону спортивного відпочинку.

Поліцейський офіцер працюватиме на поліцейській станції щодня, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, за адресою: сел. Павлиш, вул. Сухомлинського, 6. Але на зв’язку з людьми перебуває цілодобово.

Звернутися по допомогу можна протягом усієї доби за телефоном: + 380-96-06-18-031.

в селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станціїв селищі Павлиш відбулось відкриття поліцейської станції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень