Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистоянь

Дата: 11.03.2024 13:21
Кількість переглядів: 12

Новий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистоянь

Новий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистоянь вчора розпочався на стадіоні імені Олександра Лимонченка в Павлиші.

Як зазначають аксакали фанатських трибун, в історії змагань громади не можна пригадати подібний ранній старт матчів у перший весняний тиждень. Однак цьогоріч блискіт осяяного теплим промінням смарагдового газону привабив чимало затятих прихильників улюбленої спортивної гри мільйонів вже 10 березня.

Тим паче, що мова йшла не просто про черговий матч туру першості, а поєдинок збірної Онуфріївської громади проти аматорського ФК “Усівка” (Олександрія). Ця зустріч мала характер благодійної, адже кожен бажаючий міг надати кошти для реалізації потреб підрозділу ЗСУ, де служить наш земляк – Ігор Сідєльніков. Загалом вдалося зібрати 5 672 грн.

Напередодні стартового свистка до гравців звернувся селищний голова Віталій Береза. Він привітав гравців обох команд із Днем Державного Гімну України та закликав продемонструвати видовищну і результативну гру. Після цього, як і належить, присутніми було вшановано пам’ять полеглих на війні українських воїнів.

Матч ознаменувався потужним стартовим натиском від олександрійців, який господарям не вдалося стримати – 0-2 вже на середину першого тайму. До честі команди нашої громади, на перерву обидва колективи вирушили з паритетом на табло – 2-2.

Спочатку, господарям вдалося прорвати лівий фланг оборони супротивника, звідки Ігор Семенов знайшов передачею Данила Гусєва. Капітан прийняв м’яч одним дотиком, після чого скоротив відставання у рахунку гарматним пострілом із філігранною підкруткою. Необхідно зазначити, що юнак солідно додав у багатьох ігрових компонентах, а також значно більше став приносити користі, відколи позицію вінгера змінив на амплуа атакуючого півзахисника.

Зрівняти рахунок судилося теж 10-ому номеру збірної Онуфріївської громади. У карному майданчику супротивника сталася метушня, де швидше за інших зорієнтувався Віктор Шарлай, скотивши під удар на пусті тому ж-таки Гусєву.

Щоправда, ідентична ситуація сталася біля воріт господарів у другому таймі. Так “Усівка” вкотре повернула собі перевагу, проте ненадовго.

Здавалося б, дрібний фол за гру рукою в центрі поля не віщував жодної загрози візитерам. Принаймні, доки Андрій Колісник не взявся виконати штрафний на відстані 30-ти метрів від воріт. Голкіпер опонентів, який, до того ж, загубив лінію власних володінь, нічого не міг вдіяти проти сильного удару із влучною траєкторією.

Поміж усього, потрібно згадати яскравий дриблінг від Володимира Ричка, котрий у центрі поля, немов фішки на тренуванні, накручував по кілька супротивників.

Звісно, не минулося й без фолів та поодиноких виявів агресивних емоцій від представників обох команд. Хай там як, арбітр зустрічі Максим Курка не дозволив казану змагальних пристрастей надмірно закипіти.

До того ж, по завершенню зустрічі всі гравці вельми люб’язно тиснули одне одному руки та з гумором обговорювали всі неоднозначні та запальні епізоди поєдинку.

Наостанок, до громадськості звернувся тренер ФК “Усівка” Антон Пилипенко. Фахівець подякував за чудовий товариський матч та пообіцяв неодмінно ще раз завітати зі своїми підопічними на футбольні арени Онуфріївської громади. А в якості підтвердження рішучості своїх намірів, вручив команді наших земляків пам’ятний подарунок – сувенірний м’яч із автографами всіх футболістів “Усівки”.

Таким видалося відкриття футбольного сезону на теренах Онуфріївщини. Далі буде більше - голів, асистів і свистків.

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Новий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистояньНовий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистояньНовий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистояньНовий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистояньНовий сезон яскравих і непередбачуваних футбольних протистоянь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень