Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-пліч

Дата: 06.03.2024 14:22
Кількість переглядів: 13

В Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-пліч

05 березня 2024 року в селищному спортивному залі Онуфріївки відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

Волейбол є одним із наймасовіших видів спорту серед тих, що існують в світі. А на теренах нашої громади він взагалі посідає першу сходинку за рівнем популярності.

Отож, не дивно, що побачити запеклі і непередбачувані протистояння, а також підтримати вправних юних спортсменок, особисто завітали і шановані гості. Мова йде про Валентину Здебську – депутата обласної ради та заступницю селищного голови, Наталію Кравченко – керівницю відділу освіти селищної ради, а також Руслану Сороку – депутата селищної ради і головну редакторку газети “Придніпров’я”.

За традицією, напередодні дебютного виступу було здійснено церемоніал виконання Державного Гімну України. Після цього, вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих захисників та захисниць України.

На арені царювали напруга і спортивна агресія. Незважаючи на це, після контрольних розіграшів м’яча, панянки приязно та ввічливо дякували одна одній за гру і виявляли повагу символічним рукостисканням.

Трійку переможців сформували:

  • Команда Онуфріївського ліцею “Титани” — І місце;
  • Команда Зибківського ліцею “Drive”— ІІ місце;
  • Команда Павлиського ліцею “Патріоти” — ІІІ місце.

Вони були нагороджені Кубками та Дипломами за призові місця.

Вже невдовзі дівчатам з Онуфріївки доведеться захистити спортивну честь Онуфріївщини під час ІІІ – районного, етапу змагань.

До речі, є висока вірогідність того, що богиня Перемоги Вікторія не випадково сьогодні була прихильною саме до команди “Титани”. Учасниця цієї команди - Трепачова Дар’я, святкує сьогодні свій День Народження. Таку приємну і позитивну подію не оминула Наталія Кравченко, котра вручила іменинниці вишукану червону троянду і мовила кілька слів теплих побажань.

Також грамоти отримали команди Млинківського ліцею “Орбіта”, Омельницького ліцею “Орли”, Куцеволівського ліцею “Вайстар”, Василівського ліцею “Бурундуки”, Камбурліївського ліцею “Торнадо”, Деріївського ліцею ”Граніт” та Успенського ліцею ”Чайка”.

Наостанок додамо, що залишилося з’ясувати найспритніших, найметкіших та найшвидших серед молоді громади у дисциплінах “Футзал” та “Спортивне Орієнтування”. Ці випробування буде проведено на базі Онуфріївського ліцею та спортзалу Камбурліївського БКФ.

ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ!

В Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-плічВ Онуфріївці відбулися змагання з дисципліни “Волейбол” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-пліч


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень