Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Тенісні баталії

Дата: 04.03.2024 16:48
Кількість переглядів: 19

Тенісні баталії

Минулої суботи у приміщенні Онуфріївського ліцею відбулась першість селищної ради з настільного тенісу. Потрібно зазначити, що цей вид спорту на території громади набирає бали популярності, а охочих продемонструвати свою ігрову майстерність щороку стає більше.

Цього разу змаганнях зібралася рекордна кількість учасників – 28 гравців, серед яких, 19 – чоловіки, а 9 – жінки. Участь у змаганнях взяли команди з Павлиша, Онуфріївки, Куцеволівки, Деріївки, Млинка, Попівки, Вишнівців, Зибкового, Мар’ївки, Камбурліївки. Приємним сюрпризом для публіки стало прибуття команди тенісистів із Онуфріївської пожежної-рятувальної частини ДСНС.

Урочисте відкриття тенісної першості відвідала заступниця Онуфріївського селищного голови, депутатка обласної ради Валентина Здебська.
Валентина Павлівна під час свого звернення до учасників була вельми потішена такою кількістю ентузіастів, де помітила багато знайомих облич. Час початку змагань співпав із загальнонаціональною хвилиною мовчання, тож всі присутні тишею склали пошану загиблим українським військовим і цивільним.

Потім головний суддя змагань Валентин Курлюк ознайомив учасників з форматом проведення змагань. Відповідно до формату, чоловіки змагались у трьох групах, а жінки – в одній. Протистояння відбувалися одночасно на чотирьох тенісних столах.

За результатами групових змагань чоловіків у першій групі кращим був Валентин Курлюк з Онуфріївки. Переможцем другої групи став Андрій Житний з Куцеволівки, а третьої – Віктор Ткаченко, який виступав за зибківчан, адже він – виходець із села Зибкове.

Ці троє тенісистів і вирішували між собою долю першості громади серед чоловіків. У результаті цьогорічним чемпіоном став Валентин Курлюк, друге місце виборов Віктор Ткаченко, третє – Андрій Житний.

Дуже цікавими видалися тенісні баталії жінок. Тут переможницею стала Ольга Акімова з Попівки, яка набрала максимальну кількість очок – вісім. Другою фінішувала Анна Полова з Онуфріївки з сімома очками, поступившись тільки в очному поєдинку з переможницею турніру. Третє призове місце зайняла зибківчанка Марина Карлаш з шістьма очками. Вона програла обом своїм суперницям.

У загальнокомандному заліку місця розподілилися таким чином:

  • Тріумфувала команда тенісистів з Онуфріївки - Валентин Курлюк, Станіслав Васєчко та Анна Полова (16 очок).
  • Срібло отримали зибківчани - Віктор Ткаченко, Олександр Чепурний і Марина Карлаш (14 очок).
  • Третє місце посіла команда тенісистів з Млинка (13 очок), за яку виступали брати Юрій та Іван Чубарови, а також учениця 11-го класу Млинківського ліцею Ілона Довгопол.

Далі команди розташувались у такому порядку:

  • четверте місце – Куцеволівка (10 очок);
  • п’яте – Деріївка (8 очок);
  • шосте – Попівка (8 очок);
  • сьоме – Вишнівці (7 очок);
  • восьме – команда Онуфріївської пожежно-рятувальної частини ДСНС;
  • дев’яте – Камбурліївка (3 очка);
  • десяте – Павлиш (3 очка);
  • одинадцяте – Мар’ївка (0 очок).

По завершенню матчів нагороди переможцям та призерам по завершенні першості вручила заступниця Онуфріївського селищного голови Валентина Здебська.

Підсумовуючи все побачене, прикро за павлишан, що закріпилися лише на десятому місці. На жаль, не брали участь у змаганнях тенісисти з Успенки, Василівки та Омельника.

На противагу негативу, організатори першості дякують Мар’ївському старості Івану Мишастому, який особисто подбав про те, щоб взяла участь у змаганнях команда тенісистів із Мар'ївки. І не біда, що посіли останню сходинку, головне – участь!

Завершуючи, повідомляємо шанувальникам спорту, що у суботу, 9 березня, у Камбурліївці відбудуться волейбольні змагання серед жінок на приз газети "Придніпров’я”. Згодом, 16 березня, теж у Камбурліївці, відбудеться весняна першість територіальної громади з волейболу серед чоловіків.

Запрошуємо вболівальників відвідати ці спортивні заходи!

Тенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталіїТенісні баталії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень