Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

24 лютого, на майданчику селищного спортивного залу в Онуфріївці відбувся зимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд

Дата: 26.02.2024 16:09
Кількість переглядів: 23

зимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд

У змаганнях брали участь чотири волейбольні команди з чотирьох населених пунктів: Млинка, Камбурліївки, Онуфріївки та Павлиша.

Під час урочистого відкриття привітала спортсменів заступниця Онуфріївського селищного голови, депутат обласної ради Валентина Здебська. Після цього, учасники змагань та вболівальники вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих на війні українських воїнів.

Змагання проходили за форматом колової системи. Фаворитами турніру вважалися волейболісти Онуфріївки та Млинка. Згідно жеребкування в першій грі зустрілися волейболісти Камбурлївки та Павлиша. Перемогу святкувала команда Камбурліївки, яка перемогла павлишан у першій та другій партіях з відповідними рахунками 25:7 та 25: 10.

У другому поєдинку між собою зіграли волейболісти Млинка та Онуфріївки. На думку глядачів, саме в цій грі визначався переможець турніру. Першу партію онуфріївські волейболісти виграли у своїх суперників з рахунком 25:19, а другу – з рахунком 25:12. Потім млинківці реабілітувалися в напруженій боротьбі з Камбурліївкою. Рахунок у партіях, відповідно – 16:25; 25:16; 15:12.

Стосовно волейболістів Онуфріївки можна зауважити, що вони без особливих проблем здолали як павлишан, так і камбурліївців.

Отже, перше місце у зимовому турнірі з волейболу серед чоловіків здобули гравці Онуфріївки. Другу сходинку посіла команда Млинка, а бронзу отримали камбурліївські спортсмени.

Нагороди переможцям та призерам турніру вручила депутатка обласної ради та заступниця Онуфріївського селищного голови Валентина Здебська.

Подяку за активну участь у змаганнях отримала і команда Павлиша.

Наступної суботи, 2 березня, в Онуфріївському спортивному залі Онуфріївського ліцею відбудеться першість селищної ради з настільного тенісу серед чоловіків і жінок. А у Камбурліївці, вже 9 березня, відбудеться волейбольний турнір за приз газети «Придніпров’я” серед жіночих команд.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати ці змагання.

зимовий турнір з волейболу серед чоловічих командзимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд зимовий турнір з волейболу серед чоловічих командзимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд зимовий турнір з волейболу серед чоловічих командзимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд зимовий турнір з волейболу серед чоловічих командзимовий турнір з волейболу серед чоловічих команд


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень