Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

24 лютого 2022 року о 3:40 ранку військово-політичне керівництво РФ розпочало повномасштабне вторгнення на територію України

Дата: 24.02.2024 09:15
Кількість переглядів: 45

Ця атака принесла війну на всю територію держави. У спротиві російському агресору наш народ продемонстрував світові приклад мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед супротивником, що переважає як чисельністю, так і за оснащенням.

Боротьба триває досі.

Воїни з різних родів військ, а також медики, рятувальники і волонтери продовжують на своїх позиціях боронити Україну від зазіхань садистів та мародерів. Дякуємо їм за те, що на своїх позиціях несуть складну, виснажливу, але водночас надважливу службу.

Вболіваємо і за якнайшвидше повернення до рідних домівок тих, хто страждає від тортур за гратами російських катівень, і тих, від кого давно не надходило новин до батьківської хати.

Насправді, “Лютий довжиною у 2 роки” для кожної людини є різним місяцем. Мова йде про момент, коли надходили страшні звістки про загибель сокровенних синів та доньок, люблячих батьків і матусь, просто завзятого і веселого друга з сусідньої вулиці. Біда спіткала нас і під зливою осіннього парку, і біля солодкого вишневого цвіту, і в спеку літнього вечора.

Частина наших сердець, котру вони сповнювали, назавжди зостанеться пусткою холодного мороку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень