Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Енергія, драйв і креатив

Дата: 20.02.2024 16:23
Кількість переглядів: 35

Змагання з дисципліни “Черлідинг”

20 лютого 2024 року в спортивному залі Онуфріївського ліцею відбулися змагання з дисципліни “Черлідинг” ІI (територіального) етапу в межах Всеукраїнського проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

За традицією, напередодні дебютного виступу було здійснено церемоніал виконання Державного Гімну України. Після цього, вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих захисників та захисниць України.

Окрім чималої кількості небайдужих до дитячого артистизму глядачів, підтримати конкурсантів прийшли і почесні гості. Серед них: Віталій Береза – селищний голова, Валентина Здебська – депутат обласної ради та заступниця селищного голови, Наталія Кравченко – керівниця відділу освіти селищної ради.

Хоча надворі панувала лютнева похмура прохолодь, яскрава енергетика сонячних виступів спонукала глядачів на кілька десятків хвилин помандрувати думками у барвисте спекотне літо.

Усі команди-учасниці дружньо аплодували та підтримували соратниць з інших команд, а після завершення програми виступів радо фотографувалися одне з одними та ділилися враженнями від побаченого.

Трійку переможців сформували:

Команда Успенського ліцею “Чайка” — І місце;

Команда Млинківського ліцею “Орбіта”— ІІ місце;

Команда Онуфріївського ліцею “Титани” — ІІІ місце.

Вони були нагороджені Кубками та Дипломами за призові місця.

Окремо варто наголосити на тому, що незабаром панянки з Успенки знову продемонструють свої запаморочливі акробатичні етюди на спортивному майданчику Онуфріївки, але вже під час ІІІ – районного, етапу змагань.

Також грамоти отримали команди Павлиського ліцею “Патріоти”, Омельницького ліцею “Орли”, Куцеволівського ліцею “Вайстар”, Василівського ліцею “Бурундуки”, Камбурліївського ліцею “Торнадо”, Деріївського ліцею ”Граніт” та Зибківського ліцею ”Drive”.

Та це ще не все. Спортивна сцена чекає запеклих протистоянь з баскетболу, футзалу та спортивного орієнтування. Усі вищезгадані випробування буде проведено на базі Онуфріївського ліцею та спортзалу Камбурліївського БКФ.

ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ!

Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”Змагання з дисципліни “Черлідинг”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень