Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Волейбол у розпалі

Дата: 19.02.2024 16:24
Кількість переглядів: 20

Волейбол у розпалі

У суботу, 17 лютого, у селищному спортивному залі Онуфріївки відбулися чергові змагання з волейболу. Цього разу проводився зимовий турнір серед жіночих команд, у якому взяло участь три команди: волейболістки з Успенки, Камбурліївки та Онуфріївки.

На урочистому відкритті директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько від імені Онуфріївського селищного голови привітав учасників змагань. Після цього, усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих українських воїнів.

Змагання проходили за коловою системою. У першій грі зустрілися камбурліївські та онуфріївські волейболістки. Напружені дві партії виграли онуфріївські дівчата – рахунок 26:24 та 25:22 відповідно. У другій грі спортсменки з Придніпров’я легко обіграли камбурліївську команду в обох партіях. Рахунок – 25:13 та 25:7.

Доволі напружена гра відбулась між господарками спортивного майданчика та давніми її суперницями - успенськими волейболістками, особливо у першій партії. До самого завершення гра було рівною, але у кінці партії гості все ж-таки вирвали бажану перемогу з рахунком 25:23. За результатами другої партії успенські волейболістки перемогли онуфріївських дівчат з рахунком 25:19. Потрібно зазначити, що початок обох партій був за успенськими спортсменками. Однак місцеві волейболістки зуміли вчасно сконцентруватися, аби ліквідувати відставання на 7 очок.

Попри все, зіграніші дівчата з Успенки, довели свою перевагу. Щоправда, на думку окремих глядачів, команди за класом приблизно виглядали рівними. Велику роль зіграли те, що онуфріївські дівчата припускалися дрібних помилок, особливо при подачах, дещо частіше, ніж їхні суперниці.

Таким чином, за підсумками змагань переможцями турніру стали волейболістки Успенки, які отримали гарний Кубок та грамоту, волейболістки Онуфріївки посіли друге місце, а дівчата з Камбурліївки розмістилися на третій позиції. Кожна з команд-призерок отримала відповідні грамоти з рук селищного голови Віталія Берези.

Наступні волейбольні змагання відбудуться у суботу, 24 лютого. Цього дня в Онуфріївці заплановано провести зимовий турнір серед чоловіків, а 9 березня у Камбурліївці відбудуться змагання на приз газети «Придніпров’я» серед жіночих команд.

Запрошуємо вболівальників відвідати ці турніри!

Волейбол у розпаліВолейбол у розпаліВолейбол у розпаліВолейбол у розпаліВолейбол у розпаліВолейбол у розпаліВолейбол у розпалі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень