Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2024 16:54
Кількість переглядів: 50

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата приурочена до дня виведення радянських військ з Афганістану в 1989 році.

Відтоді минули десятиріччя. Чимало з тих, хто віднайшов своє місце у суспільстві мирного часу, вимушені були знову брати до рук зброю.

Вони першими стали на відсіч ворогу, допомагали новачкам опановувати ази військової справи та рятували цивільне населення з епіцентру давно знайомого жаху збройних протистоянь.

Сьогодні відвагу та хоробрість цих людей вшанували хвилиною мовчання очільник громади Віталій Береза, делегація спілки воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО/ООС “Саланг” на чолі з Володимиром Гогою, а також працівники селищної ради. Було покладено квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та бійцям, які віддали життя боронячи територіальну цілісність України.

Також напередодні представниками Онуфріївської спілки воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО/ООС “Саланг” було відвідано могили побратимів, котрі брали участь в Афганській війні та поховання загиблих у російсько-українській війні захисників.

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Афганістану


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень