Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 14.02.2024 09:15
Кількість переглядів: 70

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ

13 лютого 2024 року, на базі Онуфріївського ліцею відбувся волейбольний турнір серед юнаків. Ці змагання є складовою ІІ-ого — територіального, етапу національного проекту “Пліч-о-пліч. Шкільні ліги”, котрий ініційовано Президентом України Володимиром Зеленським. З усіх куточків територіальної громади прибули вправні, завзяті та хвацькі хлопці. Аби себе показати та на інших подивитися.

Напередодні стартового свистка традиційно було здійснено церемоніал виконання Державного Гімну України. Також було вшановано хвилиною мовчання пам'ять полеглих Захисників та Захисниць України.

Після цього, привітальну промову виголосив керманич територіальної громади Віталій Береза.

“Цей національний проект сприятиме не лише фізичному розвитку нашої шкільної молоді, а й дасть можливість відволіктися від думок про війну, отримати позитивні емоції, зміцнити командний дух та відчути бажання перемагати. Недарма гаслом проекту є “Разом переможемо!” — змотивував присутніх селищний голова.

До привітань долучилася і керівниця відділу освіти Наталія Кравченко, яка подякувала українським воїнам за шанс проводити такі масштабні спортивно-оздоровчі заходи, що популяризують здоровий спосіб життя.

Початок першості ознаменувався товариською зустріччю між збірною командою учнів та директорів шкіл. Склад команди педагогів сформували директори: Онуфріївського ліцею — Світлана Рощенко, Куцеволівського ліцею — Ірина Коваленко, Деріївського ліцею — Тетяна Пивовар, Успенського ліцею — Арміне Малумян, Зибківського — Ігор Тосик. Функції граючого тренера цього колективу виконав вчитель фізкультури Василівського ліцею Василь Берун.

Необхідно відзначити: педагоги довели, що є не просто кваліфікованими фахівцями з надання освітніх послуг, а й соратниками учнів, які в потрібну мить крокуватимуть із ними “пліч-о-пліч”.

Незважаючи на вир емоцій, який царював на майданчику, атмосфера затятого суперництва розсіювалася з останнім розіграшем м’яча. Згодом опоненти тиснули одне одному руки, обіймалися та люб’язно обговорювали найцікавіші моменти поєдинку на лаві запасних.

Коли напружені спортивні протистояння добігли свого кінця, настав час підбивати підсумки.

Отож, до трійки кращих у громаді цього разу входять колективи:

Онуфріївського ліцею — І місце;

Павлиського ліцею ім. В. О. Сухомлинського — ІІ місце;

Камбурліївського ліцею — ІІІ місце.

Вони були нагороджені Кубками та Дипломами за призові місця.

Грамоти отримали команди, які представляли Омельницький, Успенський, Куцеволівський та Зибківський ліцеї відповідно.

Онуфріївські волейболісти в статусі переможців незабаром отримають нагоду продемонструвати спортивну потужність нашої громади на районному етапі змагань.

Наостанок зазначимо, що попереду команд очікують змагань з баскетболу, футзалу, черліденгу та спортивного орієнтування. Турніри з цих дисциплін буде проведено на базі Онуфріївського ліцею та спортзалу Камбурліївського БКФ.

Вболіваємо за кожну команду та бажаємо перемог!

ПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧПЛІЧ-О-ПЛІЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень