Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чергова сесія Онуфріївської селищної ради

Дата: 12.02.2024 16:44
Кількість переглядів: 64

Чергова сесія Онуфріївської селищної ради

Сьогодні, 12 лютого 2024 року, під керівництвом голови громади Віталія БЕРЕЗИ відбулася чергова 31 сесія восьмого скликання Онуфріївської селищної ради.

Робочий процес здійснювався за участі 23 депутатів.

Почалося засідання традиційним церемоніалом хвилини мовчання, аби вшанувати пам’ять полеглих українських воїнів, котрі віддали своє життя за нашу свободу і мирне майбутнє.

Старт обговорення та ухвалення суспільно-важливих рішень ознаменувався палкою дискусією щодо затвердження “Програми підвищення стійкості Онуфріївської селищної територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання якості важливих для їх життєдіяльності послуг чи для здійснення життєво важливих функцій на 2024-2026 роки”.

Ще одним ключовим питанням стало затвердження змін до рішення селищної ради від 19 грудня 2023 року №4567 “Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2024 рік”. У зв’язку з тим, що бюджет громади на 2024 рік було прийнято з показниками незабезпеченості по захищеним статтям видатків, було збільшено видаткову частину загалом на 47,7 млн. грн.. Зокрема, по галузям: “Освіта” – 27,5 млн. грн., “Культура” - 7,3 млн. грн., “Державне управління” – 3,3 млн. грн., “Соціальний захист” – 8,1 млн. грн..

Незважаючи на активні суперечки представників депутатського корпусу, більшість народних обранців підтримали дані рішення.

Одноголосно було ухвалено рішення про перейменування вулиці села Млинок (з вулиці Зої Космодем’янської на вулицю Героїв України) та про включення до Переліку першого типу об'єкта оренди та передачу в оренду об'єкту нерухомого майна комунальної власності шляхом проведення аукціону.

Виникла необхідність внести певних коректив до сформульованої назви “Програми для кривдників на території Онуфріївської селищної ради на період до 2025 року ”. Проте цей нюанс суттєво не вплинув на схвальне рішення по затвердженню даної Програми.

Також на сесії було розглянуто ряд інших питань, в тому числі земельні питання.

Працюємо далі!🇺🇦

Чергова сесія Онуфріївської селищної радиЧергова сесія Онуфріївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень