Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка

Дата: 12.02.2024 15:10
Кількість переглядів: 17

Розіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка

10 лютого у селі Млинку відбувся щорічний розіграш призу пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка з волейболу серед чоловіків. Цього року участь у змаганнях взяло дві команди – онуфріївські волейболісти та млинчани. З різних причин на турнір не прибули волейболісти з Камбурліївки та Павлиша.

На урочистому відкритті змагань пролунав Державний Гімн України. Потім староста села Наталія Борщик виступила перед учасниками. Вона від імені Онуфріївського селищного голови Віталія Берези побажала командам гарної гри, представила присутніх у спортивному залі рідних Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка, запропонувала всім вшанувати пам’ять загиблих захисників України у російсько-українській війні хвилиною мовчання. Також очільниця села подякувала українським Збройним Силам за те, що дають нам можливість проводити подібні змагання.

Потім на місцевому цвинтарі були покладені живі квіти до могил Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка.

За домовленістю команди повинні були грати максимум п’ять партій до 25 очок. Але цього не вийшло. Млинківські волейболісти серйозніше налаштувалися на боротьбу і у першій партії перемогли гостей з рахунком 25:20. Потрібно зазначити, що обидві команди грали у майже бойових складах. Другу партію млинчани теж перемогли з рахунком 25:19.

Глядачі сподівалися, що у третій онуфріївські волейболісти дадуть справжній бій господарям, але цього не вийшло. За тим же сценарієм, що і у попередніх двох партіях, господарі спортивного майданчика довели свою перевагу і здобули перемогу у партії 25:18. Рахунок партій став 3:0 і млинчани здобувають перехідний Кубок, який рік зберігався в онуфріївських волейболістів.

Символічно, що на церемонії нагородження цей Кубок та грамоту вручила сестра Євгена Рощенка – Катерина капітану млинчанської «Ниви» Владиславу Ткачу - племіннику Євгена Рощенка. Грамоту за друге місце отримали онуфріївські волейболісти.

Рідні Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка щиро дякували організаторам змагань та учасникам за те, що не забувають цих двох відомих млинківських спортсменів, які були відданими спорту.

Розіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка Розіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена РощенкаРозіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка Розіграно приз пам’яті Віктора Лєнніка та Євгена Рощенка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень