Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Стартував новий етап Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023" - "Благодійність на захисті України"

Дата: 08.02.2024 14:49
Кількість переглядів: 26

Стартував новий етап Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023" - "Благодійність на захисті України"

Триває прийом заявок на 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України».

Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

У конкурсі можуть брати участь:

  • благодійники/волонтери;
  • волонтерські, благодійні та громадські організації;
  • молодіжні об’єднання;
  • представники медіа;
  • соціально відповідальний бізнес та інші;
  • всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заповнену конкурсну заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: konkurs@blagoukraine.org у встановлений період проведення Конкурсу.

До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), посилання на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.

ВАЖЛИВО! Крайній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі "Благодійна Україна - 2023" - "Благодійність на захисті України" - 30 квітня 2024 року (включно).

Лінк на оголошення про конкурс:

https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень