Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївській громаді вирішено питання щодо забезпечення лікарськими засобами жителів сільської місцевості

Дата: 07.02.2024 16:40
Кількість переглядів: 98

В Онуфріївській громаді вирішено питання щодо забезпечення лікарськими засобами жителів сільської місцевості

Однією із проблем в громаді була відсутність аптечних пунктів в сільській місцевості. Аптека для села – річ абсолютно необхідна. За ініціативи селищного голови Віталія Берези та завдяки співпраці з директором комунального підприємства «Кіровоградфармація» Кіровоградської обласної ради Жанною Стручковською, сьогодні у громаді відкрили аптечний пункт №16 аптеки №118 в приміщенні КНП «Онуфріївська ЦРЛ Онуфріївської селищної ради Кіровоградської області», з можливістю доставки та подальшої реалізації ліків у всі населені пункти громади на базі ФАПів та медичних амбулаторій. Це та інші питання сьогодні було обговорено під час робочої зустрічі селищного голови Віталія Берези з директором комунального підприємства «Кіровоградфармація» Жанною Стручковською, депутатом обласної ради, заступником селищного голови Валетиною Здебською та керівниками закладів охорони здоров’я – Лідією Іванченко та Людмилою Кругленко.

- Практично усі аптечні заклади у громаді зосереджені у селищах Онуфріївка та Павлиш, що створює великі незручності для сільського населення, яке, у переважній більшості, має поважний вік та найбільше потребує лікарських засобів. Саме тому і був розроблений план забезпечення сільського населення громади доступними фармацевтичними послугами, - зазначив селищний голова.

Наступного тижня всі бажаючі зможуть придбати лікарські засоби в кожному населеному пункті громади на базі місцевого ФАПу та амбулаторії. Як зазначила Жанна Борисівна, «відвідувачі будуть приємно здивовані широким асортиментом та ціновою політикою».

Тримаємо тил. Працює далі 🇺🇦

В Онуфріївській громаді вирішено питання щодо забезпечення лікарськими засобами жителів сільської місцевості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень