Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Честь. Пильність. Захист

Дата: 30.01.2024 17:07
Кількість переглядів: 80

Честь. Пильність. Захист

Звіт поліцейського офіцера Онуфріївської територіальної громади за шість місяців 2023 року

29 січня 2024 року на засіданні виконавчого комітету Онуфріївської селищної ради відзвітував про результати своєї правоохоронної діяльності поліцейський офіцер громади Руслан Вікторович Воронін. Його звіт вміщував характеристику вжитих заходів, що були спрямовані на здійснення захисту прав і свобод громадян та держави, а також забезпечення публічної безпеки та порядку. А саме: протягом шести місяців 2023 року було розглянуто 53 звернень громадян, з них отримано самостійно 13, з територіального підрозділу 40. Протягом шести місяців 2023 року на території обслуговування зафіксовано 40 адміністративних правопорушень. Також за звітній період було розкрито три кримінальних правопорушення, а саме: носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї; крадіжка та нанесення легких тілесні ушкоджень. Крім того було проведено профілактичні бесіди з раніше судимими особами, особами, які перебувають на обліку в відділі пробації, та особами, які вчинили насильство в сім'ї. Також за вказаний період здійснено 24- виступів, в навчальних закладах, де з учнями було проведено лекції щодо недопущення вчинення серед однолітків «Булінгу», кримінальних та адміністративних правопорушень та відповідальність, яка може настати в разі їх вчинення. За результатами взаємодії зі Службою у справах дітей Онуфріївської селищної ради у звітній період здійснено 11 спільних виїздів та перевірено умови проживання у сім’ях, котрі опинилися в складних життєвих обставинах. Виявлено та задокументовано, факти незаконної порубки дерев, а також незаконного спалювання стерні, як на полях так і на присадибних ділянках території обслуговування.

Особливу увагу Руслан Вікторович закцентував на своїй невтомній готовності завжди зарадити будь-де, будь-коли та будь-кому, хто потребує захисту.

Підсумовуючи свій виступ, полісмен наголосив, що кожен крок вперед у напрямку створення безпечної громади не був би можливим без відкритої та злагодженої співпраці поліції, органу місцевого самоврядування та ентузіазму пересічних мешканців. Якщо так триватиме й надалі, то нікому не вдасться уникнути відповідальності за свої злодіяння перед безкомпромісною і твердою рукою Закону.

Нагадуємо, що поліцейський офіцер працює на поліцейській станції щодня, з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, за адресою: с. Деріївка, вул. Риндака, 8. Однак в доступності перебуває цілодобово, зв’язатися з ним можна в будь-який час доби за телефоном: 0966237757.

Додатково інформуємо, що на території громади планується відкриття ще двох поліцейських станцій, тож запрошуємо всіх бажаючих, хто прагне стати захисником правопорядку в нашій громаді, до участі в проходження конкурсу на посаду поліцейського офіцера громади.

Дякуємо Руслану Вікторовичу за ефективність та професійне виконання свої службових обов’язків.

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень